Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan találjak meg 1 lányt,...

Hogyan találjak meg 1 lányt, akiről csak pár darab fényképem van, de az is hátulról? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
A tegnapi (csütörtöki, 09.04.-ei) Magyarország-Andorra focimeccsen a pár sorral lejjebb ülő lányt szeretném megtalálni. Oda akartam menni hozzá többször is, de a szünetben kiment, a meccs végén meg nagyon hamar leléptek, a meccs elején meg sokkal később ültek be mint mi. Tehát sajnos nem tudtam beszélni vele. Pár fotót tudtam csak csinálni "mögüle-fölüle". 18 év körüli vékony középmagas lány volt piros Magyarországos cipzáros felsőben, fekete cicanadrágban és fehér sportcipőben. Az anyukájával volt és talán a kisöccse volt az a kissrác, aki mellette ült. Én a 308-as szektor 18-as székén ültem, vagy valahol ekörnyéken (lehet, hogy 19-es sorban, a székszámomat nem tudom mert 1 társasággal voltunk és a jegyünk nem egymás mellé szólt de helyet cseréltünk másokkal és így egymás mellett ültünk) És nagyon megtetszett a lány a meccs ideje alatt nagyon sokat figyeltem. Barna váll alá erő haja volt, kékeszöld műkörme és a bal mutató ujján volt 1 gyűrűje. Kis vékony lány volt. Szeretném megtalálni és megtudni, hogy hova valósi és ha közeli, akkor szeretnék megismerkedni vele. Honnan tudnám megtalálni? Esetleg van valami Facebook csoport a meccsről és ahova kitehetem a képeket?🤔 Az arcát sajnos nem nagyon jegyeztem meg, mert nem nagyon láttam.

2021. szept. 9. 12:13
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
#10 ez a kérdés már mióta, hogy melyik csoport(ok)ba rakjam ki??? És képpel, vagy kép nélkül?🤔 Egyik képen sem látszik az arca.
2021. szept. 9. 14:07
 12/52 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ne rakj ki róla képet mert ez így is elég creepy. Engem kerestek már egy "xy helyen hallottam" csoportban de hiába talált meg a pasi nem is válaszoltam mivel számomra az undorító volt hogy mint egy perverz fényképezgetett de odajönni meg nem mert.
2021. szept. 9. 14:52
 13/52 A kérdező kommentje:
Értem. Én mint leírtam oda mertem volna menni, kb 10 méter volt közöttünk. Itt nem a meréssel volt a gond, hanem az emberek miatt nem volt rá lehetőségem. Tehát akkor képet nem teszek ki. Na és hova írjam akkor ki a kereső posztot?🤔
2021. szept. 9. 14:59
 14/52 anonim ***** válasza:
100%
Abba a pesten hallottamba aminek a borítóképe ilyen festett jellegű Budapest kép
2021. szept. 9. 17:52
 15/52 A kérdező kommentje:
Csak abba az 1-be?🤔
2021. szept. 9. 18:19
 16/52 anonim ***** válasza:
81%
Az az eredeti
2021. szept. 9. 21:22
 17/52 A kérdező kommentje:
Kérdésemre válaszolj!!! Abba az 1-be írjam csak ki?🤔
2021. szept. 9. 21:57
 18/52 anonim ***** válasza:
86%
Ne legy mar ilyen szerencsetlen bazmeg, abba ird ki amelyikbe akarod... Ennyi onallosagod nincs? Meg ebbe is fogjak a kezed, mert ha nem akkor nekiallsz hisztizni? Amugy meg kimeld meg magadtol a csajt. Epp eleg ijeszto es beteg, h fenykepezgetted... Nem is lattad az arcat akkor mi alapjan tetszik?
2021. szept. 10. 06:57
 19/52 A kérdező kommentje:
#18 láttam az arcát. És nekem te ne dumáljál mert ahogy látom nem sikerült felfognod hogy nem Pesti vagyok és nem tudom hogy melyik Pesti csoport a leghíresebb, legaktívabb
2021. szept. 10. 08:19
 20/52 anonim ***** válasza:
93%

Pontosan erre válaszoltam én meg neked. Hogy melyik a legaktívabb. Tényleg ne én mondjam már meg hogy hányba írd ki! Igaza van az előttem szólónak

Én ennyibe tudtam segíteni

2021. szept. 10. 12:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!