Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan találjak meg 1 lányt,...

Hogyan találjak meg 1 lányt, akiről csak pár darab fényképem van, de az is hátulról? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
A tegnapi (csütörtöki, 09.04.-ei) Magyarország-Andorra focimeccsen a pár sorral lejjebb ülő lányt szeretném megtalálni. Oda akartam menni hozzá többször is, de a szünetben kiment, a meccs végén meg nagyon hamar leléptek, a meccs elején meg sokkal később ültek be mint mi. Tehát sajnos nem tudtam beszélni vele. Pár fotót tudtam csak csinálni "mögüle-fölüle". 18 év körüli vékony középmagas lány volt piros Magyarországos cipzáros felsőben, fekete cicanadrágban és fehér sportcipőben. Az anyukájával volt és talán a kisöccse volt az a kissrác, aki mellette ült. Én a 308-as szektor 18-as székén ültem, vagy valahol ekörnyéken (lehet, hogy 19-es sorban, a székszámomat nem tudom mert 1 társasággal voltunk és a jegyünk nem egymás mellé szólt de helyet cseréltünk másokkal és így egymás mellett ültünk) És nagyon megtetszett a lány a meccs ideje alatt nagyon sokat figyeltem. Barna váll alá erő haja volt, kékeszöld műkörme és a bal mutató ujján volt 1 gyűrűje. Kis vékony lány volt. Szeretném megtalálni és megtudni, hogy hova valósi és ha közeli, akkor szeretnék megismerkedni vele. Honnan tudnám megtalálni? Esetleg van valami Facebook csoport a meccsről és ahova kitehetem a képeket?🤔 Az arcát sajnos nem nagyon jegyeztem meg, mert nem nagyon láttam.

2021. szept. 9. 12:13
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
#20 Nem te voltál a hibás, nem neked szóltam be. Nyugi!!!
2021. szept. 10. 12:54
 22/52 A kérdező kommentje:
#14 hány tagja van annak a csoportnak, amiről beszélsz?🤔
2021. szept. 10. 14:05
 23/52 anonim ***** válasza:
100%
484ezer
2021. szept. 10. 19:05
 24/52 A kérdező kommentje:
Nem találom azt a csoportot. Belinkelné valaki légyszíves?🤔
2021. szept. 10. 21:44
 25/52 anonim ***** válasza:
82%
Jézusom🤦‍♀️
2021. szept. 10. 22:28
 26/52 A kérdező kommentje:
Mivan?🤔
2021. szept. 11. 10:14
 27/52 anonim ***** válasza:
83%
Valamit csinálj már meg egyedül is😅
2021. szept. 11. 11:04
 28/52 A kérdező kommentje:
Jólvan nagyon nagy szád van elpof*ztam hogy nem pesti vagyok és nem találok meg minden pesti csoportot
2021. szept. 11. 11:51
 29/52 anonim ***** válasza:
76%

Haver, senkit nem érdekel, hogy nem vagy pesti. Rákeresel a csoport nevére és megnézed, hogy hol van 484 ezer tag, ahogy itt mondták.

Egyikbe se vagyok benne, ismerősöket se mutat, de így is egy másodperc alatt megtaláltam.

Interneten keresni csak tudsz, nem? Egyébként nem lehet képet feltenni, ott van a csoport leírásában.

2021. szept. 11. 12:08
 30/52 A kérdező kommentje:
Haver mit nem fogsz fel és értesz meg azon hogy mindenhogy kerestem már de hiába mert NEM ADJA KI AZT A CSOPORTOT AMELYIKBEN 484000 TAG VAN!!! És nem képet kértem, hanem linket a csoportról és privátban gondoltam, de szerintem ezt sokan sejtették, csak neked kell magyarázni szájbarágósan...
2021. szept. 11. 13:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!