Párizsban már megy a "papers please" a vírusra hivatkozva, még kültéri teraszokon is ellenőrzik ki van oltva és ki nem. Támogatnád e hogy Magyarországon is menjen? Miért? Miért nem?
https://www.youtube.com/watch?v=e2QusEfn6J0
Szerintem ez már nagyon durván megüti a lécet.
#6 vagyok.
Nem olvastam, de érdekelne. Kérek szépen forrást!
Elöljáróban: Ha igaz a hír (bár a 170 soknak hangzik! Hányan dolgoztak egyáltalán abban a kórházban?), akkor a véleményem:
1. Amit korábban is írtam, hogy akiknek egészségügyi diplomája van, gyakorlatikag nincs vagy alig van közöttük oltásellenes. Ha van, akkor valószínű, hogy szakmailag inkompetens.
2. Viszont emberhiány esetén mindenki számít, aki bármilyen feladatot képes ellátni. Ha a felmondottak esetleg okj-val, vagy leginkább annyival sem rendelkeznek, ők is hiányozhatnak az eü-ből.
A felmondtak többsége asszisztens, diplomás ápoló. Kb. 2000 fő a létszám.
Ami nagyon nagy gond, mert így is van egy csomó szakrendelés, ami asszisztens hiány miatt újra sem indulhatott a nyáron. Ők azok, akik a szégyenteljes új munkaszerződést nem írták alá március 1 előtt.
Még az ápolót csak-csak pótolják, de csak segédápolói szinten tudják, 8 általánost végzetteket "képeznek", de ők maximum ágyat húznak, mosdatnak.
De hogy ki fog vért venni, injekciót beadni, infúziót kötni, a jövő zenéje.
Szakápoló, szakasszisztens hiány osztályok, szakrendelések végleges bezárásához vezet.
Nos, ha még bárki számára nem lenne tiszta, most az oltatlanokra akarják kenni, hogy nem működik az egészségügy. Ez az egészségügyi katasztrófa évek óta zajlik, most van a csúcs, a vég. És remek bűnbak az "oltatlanok miatt nem fognak tudni ellátni!"
És egyik covid osztályt támogató se higgye, hogy az adománya valóban az osztályé lett. :(
Kérem a forrást! Nem vita miatt, tényleg érdekel.
Honnan gondolod, hogy ez bárhova le van írva? Ez szégyenteljes.
Ez a dolgozók közt nyílt titok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!