Párizsban már megy a "papers please" a vírusra hivatkozva, még kültéri teraszokon is ellenőrzik ki van oltva és ki nem. Támogatnád e hogy Magyarországon is menjen? Miért? Miért nem?
https://www.youtube.com/watch?v=e2QusEfn6J0
Szerintem ez már nagyon durván megüti a lécet.
2-es vagyok.
Szóval tegyék kötelezővé, ha ennyire azt akarják, hogy mindenki vegye fel. Addig úgysem fogják, míg nem az. Persze tudom, nem teszik. Mert nem vállalják a felelősséget.
Akkor Jordan Peterson-nak igaza volt (és itt jön képbe az Emberek mint kategória):
"Azt gondolnád hogy ha ott lettél volna a náci Németországban akkor olyan lennél mint Oscar Schindler és mentenéd a zsidókat pedig attól tartok hogy nem így lenne. Minimum hallgatnál. Lehet hogy aktívan részt vennél az egészben. Sőt lehet hogy még élveznéd is..."
Láttam már habzószájú kommenteket közösségi médiában az oltatlanok ellen szóval...
Kérdező! Tegyük fel, hogy épp felfutóban van egy járványhullám. Neked nem tetszik az a lehetőség, hogy az oltottakat kevésbé korlátozzák, mert az diszkrimináció. Melyik lehetőséged választanád helyette?
A) Zajljon tovább az élet, hadd hulljon a férgese! Akire meg már nem jut orvos és ápoló, az meg úgy járt.
B) Zárjanak be a kávézók, éttermek, mert vagy mindenki mehet, vagy senki! Ha én nem vállalom az oltást, akkor csesszünk ki az oltást vállalókkal is, és a bezárni kényszerülő vendéglátósokkal is!
C) Mindenkinek legyen lehetősége oltást kapni és annak tudatában hogy már a szakértők szerint is a vírus velünk fog maradni térjünk vissza a normális életünkhöz hogy legalább az emberek megélhetése, mentális egészsége stb. ne kerüljön további veszélybe.
De aki ennyire retteg a 97%-ban túlélhető vírustól hogy kész diktatúrában élni az menjen Párizsba. Vagy Sidney-be ahol egy(!) idős ember meghalt COVID-ban és 900 ezer ember élete lett ellehetetlenítve teljes lezárással.
Elvégre sok kutya igenis szereti a pórázt...
#6 az oltottra se fog jutni már elég orvos és ápoló szeptember 1-től a kötelező oltás miatt.
Van olyan szakrendelés, ami újra se tudott indulni, és már nem is fog. Komplett osztályok is bajba kerültek. (Sz-Sz-B kórház)
#6 vagyok
"C) Mindenkinek legyen lehetősége oltást kapni és annak tudatában hogy már a szakértők szerint is a vírus velünk fog maradni térjünk vissza a normális életünkhöz hogy legalább az emberek megélhetése, mentális egészsége stb. ne kerüljön további veszélybe."
Érthető álláspont. Nem kell nézni a fertőzésszámokat, aki akart oltást, az megkapta, így most már nem kell korlátozás. De azért lenne még egy kérdésem: ha a kórházak túltelítődnek főleg oltatlan covidosokkal, akkor mérges lennél, ha covid esetén nem jutna neked (esetleg idős szüleidnek) orvos és ápoló?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!