31/35 anonim válasza:
Aki egészséges, de mivel tünet nélkül is lehetsz covidos... ezt másfél év alatt nem lehetett ennyire megérteni? Elég egyszerű pedig.
32/35 anonim válasza:
Utolsó, ezért kell távolságot tartani és nem rámászni a másik emberre, virushelyzet nélkül se szokásom és nem szeretem, ha rám lihegnek, inkább arrébb állok... Én kisvárosi vagyok, sosincs tömegnyomor a boltokban, nem járok tömegközlekedéssel, szóval nem fogok maszkot hordani, ami ráadásul nem sokat ér. Senkin nem látok már maszkot itt. 28-as voltam.
33/35 anonim válasza:
Budapesten viszont a zombik közt elég nehéz, ahol mindenki akkor boldog, ha a seggedbe mászhat.
34/35 anonim válasza:
Tudom, Pesten tanultam és borzalmas volt, nem vágyom vissza.
35/35 anonim válasza:
Dehogy hordom! Örülök, hogy végre eltörölték! Végre nem kell a munkahelyen 8 órán át pállasztani a pofámat, kapok rendesen levegőt, és nem kell bolt előtt sem ügyelni rá, hogy legyen nálam. Oké, utóbbit még ki lehetett bírni, hogy 20-30 percig rajtam legyen, míg vásárolok, de az, hogy a munkahelyekre is bevezették a kötelező hordását, az felért számomra egy kisebb kínzással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!