"Teljesen rosszul vagyok tőle a melegben, úgy érzem, elájulok."
Én is rosszul vagyok tőle. A pillanatban hogy felveszem, már nem is kapok elég oxigént. Aztán vádolnak azzal h kamuzok, meg ilyen nincs, meg ah írják, h pánikolsz. Ezek mellett meg is dögölhetnél, azt is leszarnák, megmagyaráznák valami baromsággal.
Bepénikolsz felületesen veszed a levegőt ezért érzed úgy mintha fulladnál. Próbáld ki hogy felveszed és megnyugszol rendesen mélyeket lélegzel.
perceknek kellene eltelnie hogy fulladj tőle nem másodperceknek ha tényleg attól lenne.
Dehogy hordom. Mindkét oltást megkaptam, egészséges életmódot folytatok, sportolok heti 5-6 alkalommal, figyelek a testemre, az egészségemre, a mentális épségemre. Amikor elkaptam a covidot, minimális tüneteket produkált, egész évben ha egyszer beteg vagyok 2 napot, már sokat mondtam.
Az egyéni felelősségvállalásra kellene a hangsúlyt fektetni, sokan telibesz*rják a saját egészségüket és azt hiszik, másnak kell odafigyelnie rájuk. Nem egészen így működik ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!