Náthásan hogyan hordjátok a maszkot?
Figyelt kérdés
Alig bírom, semennyire nem kapni ilyenkor benne levegőt2021. febr. 17. 14:03
1/8 anonim válasza:
Nem a maszk miatt nem kapsz levegőt, hanem azért, mert megvastagodott az orrnyálkahártya. Maszkkal vagy nélküle, nem kapsz levegőt, ha ez a problémád.
2/8 SAMpernatural válasza:
Ősszel én is meg voltam fázva, suliba még nem vették olyan szigorún, mikor orrot kellett fújni levettem,orrot fújtam, majd vissza vettem a maszkot. Ha nagyon fulladtam le vettem kicsit.
3/8 A kérdező kommentje:
Najó, orrfújáshoz persze én is leveszem
2021. febr. 17. 14:13
4/8 SAMpernatural válasza:
Gondoltam :)
de ha már bepárásodott a szemüvegem és a számon sem kaptam a pára miatt levegőtt akkor kicsit le vettem...
Hát ha teheted menj kicsit sűrűbben olyan helyre ahol le veheted, vagy pl igyál a mosdóban, harapsz egyet...
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi :) Akkor ezek szerint még náthásan be lehet menni a suliba?
2021. febr. 17. 14:18
6/8 anonim válasza:
Ugyanúgy. Csak fújàsnàl leveszem.
8/8 SAMpernatural válasza:
Igen, be mentem,mert egyrészt ott is fáztam meg, és ha nem csinálnak semmit ellene hogy ne fázzunk meg, megteszem ha úgy adódik, és van erőm hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!