Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti, akik olyan bőszen hordjáto...

Ti, akik olyan bőszen hordjátok a maszkot, tényleg azzal a szándékkal teszitek, hogy másokat védjetek?

Figyelt kérdés
Eddig is jobban védtetek másokat, mint magatokat?

2020. okt. 24. 09:27
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
37 szavazat
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
83%
Én egész nap hordom. 7 napból 6ot dolgozok. Végig hordom 8óran keresztül+utazás.Én örülök, hogy maszkot kell hordani, mert csúnya vagyok 😂😂 a social distancingnek is örülök, mert gyűlölöm, amikor valaki közel van, és belelehel az arcomba, meg a nyakamba lihegnek. Mindig is egészségtelennek gondoltam,hogy valaki belepofátlankodik a magánszféramba. Végre nem kell eltűri.
2020. okt. 24. 09:39
 2/25 A kérdező kommentje:

Tehát nem azért hordjátok, hogy másokat védjegyek, hanem hogy eltakarjátok a csúnya képeteket? Ezért kötelező ez a szar, hogy el lehessen bújni valami mögé?

Szuper

2020. okt. 24. 09:49
 3/25 anonim ***** válasza:
69%

Nem ezért kötelező. Ez csak nekem pl egy nagy előny.

Nem ertem min megy a hiszi. Aki nem kap levegőt a maszkban, az hogy élne túl egy olyan vírust, ami a tüdődet tamadja?

2020. okt. 24. 09:53
 4/25 anonim ***** válasza:
72%

Természetesen. Igyekszem másokat is és magamat is védeni. Szerintem ez lenne a normális hozzáállás mindenki részéről.

A városban sem száguldozok autóval 150-nel kikapcsolt biztonsági övvel. Ott is betartom a szabályokat, mert én sem szeretnék megsérülni, és másoknak sem szeretnék sérülést okozni.

Nagyon szomorú, hogy nagyon sok ember van, akik ezt nem így gondolják, és emberek egészségét, biztonságát veszélyeztetik.

2020. okt. 24. 09:56
 5/25 anonim ***** válasza:
60%
Csak azért van rajtam, mert szabály.
2020. okt. 24. 09:57
 6/25 A kérdező kommentje:

Az a mondás, hogy kötelező, mert másokat védünk vele.

WTF !!

Miért nem mindenki saját magát védi?

2020. okt. 24. 09:57
 7/25 anonim ***** válasza:
31%
Én saját magamat védem a maszkkal pont az ilyenek miatt. Untam már hogy mindenki a fejemre köhögök, köpköd maszk nélkül
2020. okt. 24. 10:02
 8/25 anonim ***** válasza:
44%

A maszk kifelé nem engedi a vírust, mert az nagy cseppekben távozik a nyálkahártyából. Befelé könnyebben jön a vírus, mert kis méretű. Tehát ha mindenki hordja, nem jut ki a levegőbe semmi, ami aztán jöhetne befelé.

Én is mások védelme miatt hordom, főleg, hogy már augusztus óta fáj a torkom mindem héten egyszer-kétszer reggelente, szóval még kevésbé ismerném fel a tüneteket.

2020. okt. 24. 10:04
 9/25 A kérdező kommentje:

A maszkkal másokat védesz (elvileg) nem magadat :D

Akkor ez most megint a visszájára fordult?

2020. okt. 24. 10:06
 10/25 A kérdező kommentje:
Aki NEMmel szavaz, az mind rondaképű?
2020. okt. 24. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!