Ti, akik olyan bőszen hordjátok a maszkot, tényleg azzal a szándékkal teszitek, hogy másokat védjetek?
Tehát nem azért hordjátok, hogy másokat védjegyek, hanem hogy eltakarjátok a csúnya képeteket? Ezért kötelező ez a szar, hogy el lehessen bújni valami mögé?
Szuper
Nem ezért kötelező. Ez csak nekem pl egy nagy előny.
Nem ertem min megy a hiszi. Aki nem kap levegőt a maszkban, az hogy élne túl egy olyan vírust, ami a tüdődet tamadja?
Természetesen. Igyekszem másokat is és magamat is védeni. Szerintem ez lenne a normális hozzáállás mindenki részéről.
A városban sem száguldozok autóval 150-nel kikapcsolt biztonsági övvel. Ott is betartom a szabályokat, mert én sem szeretnék megsérülni, és másoknak sem szeretnék sérülést okozni.
Nagyon szomorú, hogy nagyon sok ember van, akik ezt nem így gondolják, és emberek egészségét, biztonságát veszélyeztetik.
Az a mondás, hogy kötelező, mert másokat védünk vele.
WTF !!
Miért nem mindenki saját magát védi?
A maszk kifelé nem engedi a vírust, mert az nagy cseppekben távozik a nyálkahártyából. Befelé könnyebben jön a vírus, mert kis méretű. Tehát ha mindenki hordja, nem jut ki a levegőbe semmi, ami aztán jöhetne befelé.
Én is mások védelme miatt hordom, főleg, hogy már augusztus óta fáj a torkom mindem héten egyszer-kétszer reggelente, szóval még kevésbé ismerném fel a tüneteket.
A maszkkal másokat védesz (elvileg) nem magadat :D
Akkor ez most megint a visszájára fordult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!