Ti, akik olyan bőszen hordjátok a maszkot, tényleg azzal a szándékkal teszitek, hogy másokat védjetek?
Figyelt kérdés
Eddig is jobban védtetek másokat, mint magatokat?2020. okt. 24. 09:27
21/25 anonim válasza:
Másokat védek vele, személy szerint nem aggódom attól, hogy én megfertőződök-e. Fiatal vagyok és egészséges, nagy valószínűséggel tünetmentesen vagy minimális tünetekkel átesnék a betegségen (ha eddig nem kaptam el), viszont időseknek, betegeknek, egyéb okból veszélyeztetetteknek nem szeretném átadni sem ezt a vírust, sem mást tudtomon kívül.
22/25 anonim válasza:
Vagy csak félnek a büntitől. Tömegközlekedésen is általában vagy mindenki van, vagy kb fele utason nincs, amolyan csoportként működik a dolog, egyedül senki sem kockáztatja, hogy megbüntessék, de ha ott vannak többen akkor úgy vannak vele, hogy úgy sem büntetnének meg mindenkit, mert addigra leszálnak kb.
23/25 valaki : válasza:
Én igen. Nem tudom ér e valamit, nekem is felmetül néha hogy talán nem de nem vagyok hozzáértő, biztos ami biztos. Én magam nem félek a vírustól, nem félek hogy elkapom, hogy kórházba kerülök. Nekem nagyon aktív az immunrendszerem (túlságosan is :() Egy, azaz egy fertőzésem volt egész életemben, meg a bárányhimlőm 2 napig, ami miatt oltathatom be magam, mert nem vagyok védett valószínűleg.
Szóval egy hozzám hasonló érthető módon nem fél, de azt megértem hogy nem mindenki van így, legyen tiszta a lelkiismeretem.
24/25 anonim válasza:
Én olyat hordok, amivel magamat is elég jól meg tudom védeni. Persze nem szeretnék másokat megfertőzni, de azért azt nem mondanám, hogy kizárólag altruisztikus indíttatásból hordom a maszkot.
25/25 anonim válasza:
leszrom a tömeghisztériát, de nincs kedvem tovább tömni az orvos-rendőr-politikus szent(ségtelen) háromság zsebét azzal, hoyg még ezért is le lehessen húzni engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!