Mi értelme azoknak a különböző közösségi oldalakra feltöltött selfie-knek, amiken a lányok szánd szándékkal buta 3,14csa fejet vágnak? Komolyan van olyan srác, akinek ez tetszik? Nálam ez az abszolút vágyölő.
Figyelt kérdés
Értem ezalatt a csücsörítő szájat, a bamba tekintetet, az állandó nyelvöltögetést, a hülye filtereket, a csámpásan pózolást, stb. Kinek csinálják? A környezetemben mindenki cikinek tartja.2019. nov. 26. 16:07
1/49 anonim válasza:
Nekik tetszik. Hogy te mit gondolsz, nem hiszem hogy érdekli őket.
2/49 A kérdező kommentje:
Nem is mondom nekik (mivel egy ilyen ismerősöm sincs személyesen). Elvileg azt hiszik, ez tetszik a srácoknak. Az én környezetemben azonban egy sincs, akinek ez bejönne, mindenki gáznak tartja.
2019. nov. 26. 16:24
3/49 anonim válasza:
Hát szerintem marhára ráérek aztán úgy vannak vele hogy jó program feltöltögetni ilyen képeket a közösségi oldalakra, vagy az is lehet hogy csúnyának érzik magukat és ha egy egy ilyen kép alá odakommentel valaki hogy de gyönyörű vagy akkor nő az ego
4/49 anonim válasza:
Na most jön A #mindenjobbvoltrégen duma. Az IWIW-en is tök ugyanez volt.
5/49 anonim válasza:
Ugyan már, legjobb nőként vannak számontartva ezek a csücsöri szájú csajok.
7/49 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy régen minden jobb lett volna, ez belebeszélés. Egyébként egy bizonyos iq felett senki sem tartja ezeket a legjobb "nőknek", max. egy menetre, de nekem még annyira sem kellenének.
2019. nov. 26. 16:37
8/49 anonim válasza:
Ezt azért mondod, Kérdező, mert lekoptattak? Amúgy meg ez aztán pont nem IQ függő, hogy mire áll fel nektek.
9/49 anonim válasza:
Szóval a szaporodási ösztön IQ függő? Hmm. Érdekes ez a felfogás. Mesélj még.
10/49 anonim válasza:
Mi a fenének vagy fenn közösségi médián, ha egyszer nem érdekel?
Egyébként meg szánt* szándékkal, te nagyon okos hímegyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!