A kérdező szavazást indított:
igen
nem
72 szavazat
1/35 anonim válasza:
Igen, egyes helyeken már a covid előtt is kötelezővé kellett volna tenni.
2/35 anonim válasza:
Persze. Semmi nem változott. Mindenki úgy fog fel-alá járni a nyáron, mintha nem lenne holnap, ősszel meg lesz sírás. Mi nem kaptuk el eddig, most sem fogunk ugrálni.
3/35 anonim válasza:
Igen. Jön a delta variáns, ősztől megint járvány, főleg ha a sok barom kimegy külföldre nyaralni, tavaly is ez volt Horvátországgal.
4/35 anonim válasza:
Nem. Eddig se hordtam nagyon, ki se kellett mozdulni, most meg már levették a kötelező maszkhordást. Nem néztem a híreket és k...va jól voltam egész vírus alatt, és mintha mi sem történt volna.
5/35 anonim válasza:
Horvátba már csak oltottan vagy negatív pcr teszttel mehet bárki júli 1-től
6/35 A kérdező kommentje:
és ha te jól voltál akkor mi van? én meg pl most kaptam el valami hányósfosós szrt mert a sok barom az arcomba liheg.
2021. júl. 4. 11:10
7/35 anonim válasza:
Amúgy csak buszon fogom felvenni.Úgy is a fogékonyabbak kapják el vagy aki nem használ kézfertőtlenítőt és nyúlkál a szeméhez,szájához össze vissza
10/35 anonim válasza:
Érdemes hordani továbbra is, mert sok a szutykos, fertő ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!