Hogy hordjátok a tömegközlekedésen a maszkot?
Figyelt kérdés
Rendesen rajtatok van végig, esetleg az orrkilógatós verzió?2021. máj. 19. 09:54
1/12 anonim válasza:
Rendesen, de körülöttem egyre többen lehúzzák az arcukról teljesen. Egyre kevesebben hordják normálisan
2/12 anonim válasza:
Távolsági buszon elindulás után nem sokkal leveszem, vagy totálisan letolom az álam alá.
3/12 anonim válasza:
Az utcán nem hordom amúgy is sokszor közel s távol ember nincs.
Boltban hordom. Ha tomegkozlekednék hordanám rendesen.
4/12 anonim válasza:
Rendesen hordom ahogy az utcán is,de lassan azon vagyok, hogy felgyújtom az egész sz@rt
5/12 anonim válasza:
Rendesen, kivéve ha lehúzható ablakú vonattal megyek és éppen az ablakon dugom ki a fejem. Olyankor leveszem.
7/12 anonim válasza:
Rendesen.
Az utcán viszont már nem.
8/12 anonim válasza:
Rendesen hordom tömegközlekedési eszközön, utcán van, hogy leveszem, de az orrom mindig kilóg belőle.
9/12 anonim válasza:
Buszon rendesen, utcán sehogyan
10/12 anonim válasza:
Ugyanúgy,mint a 9. Tömegközlekedésen mindig rendesen. Utcán viszont szinte soha. Volt, hogy emiatt elment az orrom előtt a villamos, mert maszk nélkül fel nem szállok, de mire előtúrtam késő volt😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!