Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hordjátok még a maszkot?

Hordjátok még a maszkot?

Figyelt kérdés

2021. júl. 4. 10:54
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
55%

Boltban, bkv-n igen. A legtöbb országban szigorítanak.

Szerintem most azt játsszák, hogy mehet mindenki, az oltatlan kapja el, legyen védett vagy haljon meg, aztán szigorítás, aztán lazítás... mint mikor régen homokoztunk, és jól átszitáltuk a homokot. Egyre kevesebb ember marad, mert az oltatlanok vagy így, vagy úgy kihullanak.

2021. júl. 4. 12:09
 22/35 anonim ***** válasza:
86%

23. "Egyre kevesebb ember marad, mert az oltatlanok vagy így, vagy úgy kihullanak."

Mitől hullanának ki?

2021. júl. 4. 12:49
 23/35 anonim ***** válasza:
48%
Vagy átesnek a betegségen és védettek lesznek, vagy meghalnak.
2021. júl. 4. 12:58
 24/35 anonim ***** válasza:
56%
Utcán nem. Boltban, tömegközlekedésen csak akkor, ha nagy a tömeg vagy van köhögős a közelben.
2021. júl. 4. 13:01
 25/35 anonim ***** válasza:
68%
Nem kötekedésből de oltott nem halhat meg mert hallhatatlanná tette a vakcinája vagy mit gondolsz te?🤷‍♀️🤷‍♀️
2021. júl. 4. 13:01
 26/35 anonim ***** válasza:
58%

Kisebb az esély rá.

Akik a szabályokat hozzák, azoknak nem az a céljuk, hogy ne haljunk meg, hanem hogy elmondhassák, hogy aki meghalt, annak a többsége oltatlan volt.

2021. júl. 4. 13:04
 27/35 anonim ***** válasza:
44%
Izrael és Anglia ami átoltott ország elvileg mégis a tele a kórház oltottakkal is és nemcsak és kizárólag oltatlanokkal.Az hogy ez a céljuk az igaz de úgyis kibújik a szög a zsákból ha nem előbb akkor utóbb.VAERS-et érdemes átnézni és érdekes dolgokkal van tele
2021. júl. 4. 13:11
 28/35 anonim ***** válasza:
66%
Nem. Eddig se hittem a maszk erejében.
2021. júl. 4. 16:43
 29/35 anonim ***** válasza:
56%
Az oltatlanok biztonságban vannak.:)
2021. júl. 4. 16:54
 30/35 anonim ***** válasza:
90%
Isten őrizz! Eddig is utáltam és ahol lehet elblicceltem, nem leszek olyan marha, hogy nem köteleő, de viseljem. Mivel még anno az optörzs is elismerte, hogy aki egészséges, annak inkább rossz viselnie és nem kellene, hiszen nem a bejövő fertőtől véd engem, hanem a többieket a belőlem kiáramlótól. Namost ha én egészséges vagyok, akkor miért is kellene viselnem?
2021. júl. 5. 06:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!