Miért zavarja egyeseket ennyire a hosszú haj és a vékony testalkat?
Fenékig érő sötét barna hajam van, nem festem, természetes, ápolom, ahogy csak tudom. Azért van ilyen hosszú hajam, mert számomra ez a legkomfortosabb, illetve magamnak így tetszek a legjobban. Valamint nekem a középhosszú és rövid haj még több időt igényelt, mert folyton elaludtam.
Többen is beszólogatnak a családból, hogy "vágasd már le azt a nagy loboncot" , "hízzál már, mert rossz rád nézni" stb. Tőlük még valahogy elviselem, mert muszáj, a családtagjaim stb. Szerencsére már nem élek otthon.
De néhány napja a buszmegállóban egy vadidegen anyuka úgy beszólt, hogy köpni-nyelni nem tudtam, annyira durván. Ráadásul nem nekem intézte, hanem feltünően hangosan beszélt az alig 6-7 éves lányának rólam, aki amúgy nagyon cuki volt, mert mondta az anyukájának, hogy ő is ilyen hajat szeretne. Mégis mi bajuk van az ilyen embereknek? Tőlük nyilván nem lehet megkérdezni, mert értelmes magyarázatot nem tudnak adni. Egyébként ez az illető pl. 120kg volt minimum és tüsi hajú, szóval rajta is lehetett volna mit kritizálni. Előbb a hajamra szólt be, majd a testalkatomra (44kg vagyok). Én sose szóltam be egy rövid hajú embernek se, de még egy kopasznak se, soha, nyilván visszafelé ugyanezt várnám el. A testalkata miatt meg aztán végképp sose bántottam senkit se.
Manapság szégyen lett a hosszú haj és a vékony testalkat?
27es vagyok:
Jójó én megértem, tényleg és óriási tisztelet azoknak akik ennek ellenére egézségesen éllnek.Én ott általam ismert személyek viselkedésére céloztam..Egyébként 29esnek egy jótanács:Szerintem sportolj, akkor tuti összefog jönni a 4-5 kiló hízás és még jobban is fogsz kinézni.De ha csinálod és még sem akkor..nem tudom.
És még egyszer bocsánat, én nem sértegetni akartam senkit!
#25: jaj, de irigyellek! :)
Engem nem zavar, hanem egyenesen felháborít, amikor vki zabálás mellett sovány, de hogy még fogy is!?! Ez már szmétség és odaát panaszt fogok tenni a nagyfőnöknél, mert én meg egész életemben fogyókúrákat tartottam, és egyre kövérebb lettem és kvára elegem van és outputom sincs!
Igen, tudom, életmódváltás, mozgás etc, de olyan nehéz kitartani/betartani pláne mostanság, hogy az ember minden másban is korlátozva van.
És akkor még a hosszú dús hajú kérdezőről nem is beszélve. Ááá! :( De én nem szólnék be nektek, csak csendben álmélkodnék és sóvárognék, hogy bezzeg szegény kövér ééén! :( És aztán rámtörne az érzelmi éhség...
U.i: ha tud vki egy jó hipnotizőr ("nem vagy éhes, nem vagy éhes, tele vagy stb" elme programozással) pszichomókust, aki hatékonyan belém tudná beszélni, hogy pl. undorodom az ételtől ~s beérem napi 2 almával, az ne tartsa magában, jelezze nekem priviben köszi! :)
Ne is foglalkozz azokkal akik beszólogatnak. Irigykednek rád. Ha nagyon bunkók meg merj visszaszólni nekik. Amúg észrevettem, hogy mostanában mióta vírushelyzet van még bunkóbb lett a társadalom (tisztelet a kivételnek).
Visszatérve rád szerintem gyönyörű lehetsz. Én pasiként imádom a nagyon hosszú hajú lányokat, sőt az hogy még vékony is vagy számomra plussz pont. Kitartás, van aki szereti az ilyen típusú nőket.
Szerintem mindkettő esztétikus, ami soha nem szégyen.
Pár éve én is nagyon szálkás voltam, első munkahelyemen diákmunkán egy min. 130 kilós nénike be is szólt hogy milyen vékony vagyok, egy napot se bírok majd a munkában. Persze ő már 100 méter séta után lihegett meg izzadott, én meg jópár 30-50kilóméteres túrát megtettem már kocogva, úgyhogy nem tudom mire volt olyan büszke. Emlékszem nagyon ideges lettem, úgyhogy én meg lekövéreztem. Persze vérig volt sértve, hogy milyen bunkó vagyok, de hogy engem alaptalanul nevezett vékonynak és lenézett az nem zavarta...
És egyáltalán nem bántam meg, engem csak ne kritizáljon, ha még 20-ad annyit sem sportol mint én és olyan a tokája mint dzsabbának.
Mindenesetre biztos nagyon szép az alkatod és a hajad is, akármit mondanak. Ha te egészségesnek érzed magad akkor felesleges "hízni". Amikor valaki hízásra bíztatja a másikat, abból nekem az jön le, hogy meg akarja szüntetni a konkurenciát. :D
Edzeni viszont teljesen más, attól tényleg jobb lesz az alkatod.
Min derékig érő haj egyébként a kedvencem, de sajnos elég ritka :(
Ha ez jobb kedvre derít, gondolj bele én mit éltem át, hátközépig ér a hajam és férfi vagyok. Régebben minden 10. cigány beszólt miatta, azóta felszedtem 10 kiló izmot és mostmár a roma emberkék inkább csak megnézik, de nem szólnak. Ilyenek az emberek, nagyon előítéletesek... :/
Vannak emberek,akiknek a gondolkodásmódját,viselkedését nem lehet megérteni.
Az ilyen emberekkel nem kell foglalkozni.
Nekem nagyon tetszenél,csak azért néznélek,hogy gyönyörködjek Benned és dicsérnélek-nekem ilyen az ideális női külső!
Én örömmel néznélek minden nap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!