Mióta testsúlyban és magasságban mérik a testalkatot?
még év elején volt egy orvosi vizsgálat, ahol testsúly mérésnél a nővérke átkiabálta a súlyomat a szomszédos szobába a védőnőnek, aki kartonozott. 86 kiló, testmagasság 175cm.
És mit írt a kartonra? Túlsúlyos.
Hát ez röhej komolyan. Rám se néz, és egy kiskora óta kondizó kigyúrt benga állatra azt mondja, hogy túlsúlyos? még a könnyű kategóriába tartozom ezekkel az adatokkal. a következő az max 180 max 110kg.
érdekes deltás vagyok, kockahasam van, iszonyú vastag combom és bicepszem. Hát persze, hogy nehéz vagyok! az izom nehezebb, mint a zsír!
Visszamentem, hogy javítsa ki, és még ő mondja, hogy nem javíthatja, emrt ezekkel az adatokkal én az erősen túlsúlyos kategóriába tartozom. RÖHEJ
mit érdekel téged? ne törődj velük, csak két gagyi orvos akik szeretik tépni a szájukat olyan dolgokról, amihez nem is értenek (emberek pl...)
én rajta se vagyok azon a táblázaton, ezt 12 év közoktatás alatt félévente közölték velem, hogy igazán mért nem vagyok még megdögölve, nézzem meg a táblázatot, nem is létezem XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!