2/20 anonim válasza:
Ebben a tekintetben tökéletes a genetikám. Bár jelenleg a túlsúly kategória felső határán vagyok, még így is 'izmosnak' nézek ki, mivel nagyon szépen oszlik el a felesleg a testemen (végtagok, vállak, mellek). Ezen kívül nagyon könnyen fogyok, illetve építek izmot is.
3/20 anonim válasza:
Szörnyű. Alacsony és hízékony, ha nem figyelnék oda, már gurulnék.
4/20 anonim válasza:
Homokóra, de azért fogyhatnék. Nem bánnám, ha egy 8-10essel kevesebb lenne rajtam.
5/20 anonim válasza:
Én ilyen "erős" (vastag csukló, széles váll stb.) testalkatú vagyok, túlsúllyal. Olyasmi, mint amit #2 ír. Viszont nő vagyok.
6/20 anonim válasza:
Vékony, enyhén izmos nő vagyok. Vékony a derekam, izmos, kerek a popsim, viszont kis mellekkel rendelkezem.
159 centihez 46-47 kg vagyok.
7/20 anonim válasza:
Sehova nem tudom besorolni magam. No vagyok. Nagyon vekonyak a csontjaim, de nagyon szeles a vallam. Enyhen szalkas izmok. Fiusabb keskeny csipo, de nagy mellek, ami nem implant. Az eredeti regi Barbie alakja kb, de semmilyen tipikus kategorizalasba nem illik. Ezert sem szeretem ezeket a felosztasokat. Sokkal tobbfelek vagyunk.
8/20 Metionin válasza:
Alacsonyabb, vékony, szálkás izmok, minimális mell. A csípőm keskeny, a vállam szélesebb mint a csípőm, a derekam vékony. 165 cm 45 kg
9/20 anonim válasza:
167-cm magas,száraz izomtömegű. Zavar az alacsonyságom,mert a társaságom-ban,mindenki magasabb a nők is.
El kellett fogadjam.
10/20 anonim válasza:
Alacsony és sovány vagyok. Azon kevesek közé tartozom, akik szeretnének kicsit meghízni, de nem tudnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!