Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért kell ezért valakit...

Miért kell ezért valakit csúfolni?

Figyelt kérdés

Elszomorító cikk, olvass:

[link]

Szerintem nem kéne.

tegnap 08:33
 1/5 anonim válasza:
81%

Nem értem miért ilyenek az emberek. Én mindenesetre azt vallom, hogy kiállol embertársaim mellett és nem hagyom, hogy terrorizálják, megfenyegessék vagy akár megverjék. Én mindíg is kiálltam mindenki mellett és a jövőben is ehhez tartom magam.

Sajáa maguk problémáiról terelik el a figyelmüket azzal, hogy mást piszkálják. Undorító.

18/f

tegnap 08:45
 2/5 anonim ***** válasza:
58%

Mindenért szokták csúfolni a másikat. Ilyen undorítóak a gyerekek.

Gondolom te 30 évesen születtél, sose voltál gyerek és nem tapasztaltad az iskolákban az ok nélküli zaklatást.

tegnap 08:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdés inkább az, hogy miért kell bármiért csúfolni valakit.
tegnap 09:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Semmi csúfolnivaló nincsen benne pedig. Főleg, hogy semennyire sem tehet róla.

Annyira jó lenne, ha nem bántanak azokat végre, akik eltérnek az átlagtól és megszokottól.

tegnap 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk igen, pont ezért csúfolni szerintem érthetetlen, márming "hahaha, égnek áll a hajad'"? Szóval most ez nem egy nagy durranás.

De amúgy sajnos mindent is csúfolnak, pláne a gyerekek, de aztán a felnőttek is megbámulnak mindenkit az utcán, csak a kulturáltabbja nem tesz nyilvános megjegyzést.

tegnap 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!