Miért kell ezért valakit csúfolni?
Nem értem miért ilyenek az emberek. Én mindenesetre azt vallom, hogy kiállol embertársaim mellett és nem hagyom, hogy terrorizálják, megfenyegessék vagy akár megverjék. Én mindíg is kiálltam mindenki mellett és a jövőben is ehhez tartom magam.
Sajáa maguk problémáiról terelik el a figyelmüket azzal, hogy mást piszkálják. Undorító.
18/f
Mindenért szokták csúfolni a másikat. Ilyen undorítóak a gyerekek.
Gondolom te 30 évesen születtél, sose voltál gyerek és nem tapasztaltad az iskolákban az ok nélküli zaklatást.
Semmi csúfolnivaló nincsen benne pedig. Főleg, hogy semennyire sem tehet róla.
Annyira jó lenne, ha nem bántanak azokat végre, akik eltérnek az átlagtól és megszokottól.
Hát mondjuk igen, pont ezért csúfolni szerintem érthetetlen, márming "hahaha, égnek áll a hajad'"? Szóval most ez nem egy nagy durranás.
De amúgy sajnos mindent is csúfolnak, pláne a gyerekek, de aztán a felnőttek is megbámulnak mindenkit az utcán, csak a kulturáltabbja nem tesz nyilvános megjegyzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!