Vékony testalkatúnak számítok nagyon?
188 cm magas vagyok, és kb 72-74 kiló. Ez nagyon vékony? Van olyan lány aki vonzónak találna engem?
Sportolok de nehezen tudok hízni/izmosodni.
3-as!
Ez egy női test, majdnem 190-cm-es magassággal! Ha 80 kg lenne sem tartozna molett kategóriába.
A férfi átlag meg nem 70, hanem minimum 75.
(Ugye ne felejtsük el, hogy mindkét nemnél fontos az alkat is, meg hogy ennyiből mennyi az izom...)
Fú engem is folyton cikiztek, hogy milyen vékony, meg milyen fehér vagyok, ezért elkezdtem edzeni, meg zabálni.(napozni mondjuk nem mert utálom a napot..) Vmennyire izmos lettem, felmentem 74kg ra.
Aztán rájöttem, h mindenki kapja be, nem akarok edzeni, zabálni meg főleg nem, újra elkezdtem normálisan élni, és pár hónap múlva már 65kg lettem (182cm)
Valakit taszítanak a vékony csávók, valakinek meg tetszik. Én találkoztam olyan lánnyal is, akinek nem tetszenek az izmos emberek.
Egyébként meg a vonzóság sztem mindkét nemnél az arc függvénye elsősorban. Lehetsz vékony is, dagadt is, ha szép vagy, vagy kva okos esetleg.
Pl ott van Vincent Cassel, vagy Hugh Laurie. Mindketten vékonyak, és mindenki meg akarja őket dgni.
De hogy mondjak olyanokat is, akik a vékonyságuk mellé, még alacsonyak is: Kurt Cobain, John Frusciante.
szaal, tényleg nem ezen fog múlni az életed. Meg akár még olyanokat is fel tudnék sorolni, akik rondák, mégis előbb járnék velük hetero férfiként, mint sok nővel.
" Én találkoztam olyan lánnyal is, akinek nem tetszenek az izmos emberek."
Jelen! csak, hogy bizonyítsam, tényleg igaza van a kommentelőnek. 157 cm vagyok és vékony (persze nem csont sovány). Nem érezném jól magam egy izompacsirta párjaként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!