Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen ha eddig csak 3 lánnyal voltam együtt akkor én nagyon sikertelennek számítok?
Igazából nem az a célom hogy sok lánnyal legyek, hanem az hogy egy megbízható, normális lányt találjak.
Ez a 3 lány akivel szexeltem ők csak kalandok voltak.
Rossz érzés hogy én nem tudok könnyen ismerkedni lányokkal. 23 évesen ha itt tartok akkor én nagyon sikertelen vagyok.
Az a "baj" hogy én rendes vagyok a lányokkal és nem bunkó. Ami szerintem nem baj de mások szerint igen. És lehet benne valami.
én is rendes normális vagyok a lányokkal mégis sok szexre volt lehetőségem
nem hinném, hogy másoknak kell megmondaniuk, hogy neked ez jó vagy sem, ha neked jó, akkor jó!
Nekem rengeteg "normális" lány barátom van. Szerintem csak rossz körben próbálkozol, ha az kell a lányoknak, hogy bunkó legyél.
És nem vagy sikertelen. Az jobb lenne, ha 30 lánnyal szexeltél volna? Sok olyan barátom van aki szűz. (21-25 éves korosztály.) Nem ettől lesz valaki sikeres vagy sikertelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!