Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan, hogy mikor az aktuális pasival először együtt voltatok anal is volt?
Figyelt kérdés
Előre már volt róla szó, vagy közben pasi akarta? Esetleg ti kívántátok, kértétek? Ha pedig ilyen még nem volt, akkor nyitottak lennének rá (partner függvényében persze)?
Hány évesek voltatok/vagytok?
2019. nov. 23. 17:33
1/5 anonim válasza:
nem volt róla szó, csak simogatott először ott, majd előjátéknál elkezdte ujjazni majd miután orgazmusom lett átment oda
18 voltam és azóta is ő a barátom
2/5 anonim válasza:
Igen, jol.kinyalt, megujjazott, fenekemet is. Nem volt nalunk gumi, seggbedugott
3/5 anonim válasza:
Igen volt, én kértem rá, de nekem az anál az egyik perverzióm. 20 éves voltam akkor, most 23.
5/5 anonim válasza:
Igen, mivel kifejezetten ilyen vággyal kerestem partnert. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!