Mikor elégelik meg az emberek, hogy konkrétan tönkre teszik őket?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem az embereket, főképp, akinek gyereke van. Miért tudnak a sarkukra állni, s kimondani, hogy elég volt. Egy vendéglátós, egy fodrász nem ezért tanult hosszú évekig, hogy így kitoljanak velük, hiába jönnek sokan azzal, hogy lehet más munkát is keresni. S látom, milyen rossz nekik, de miért nem állnak a sarkukra, s mennek ki az utcára? Egyszerűen nem értem, s látom, hogy beletörődnek. Mi lesz ennek a vége?2021. márc. 31. 22:30
51/58 A kérdező kommentje:
Pont arra akartam utalni, hogy már simán egy influenzás halottat is elkönyvelnek Covidosnak. A Somogy megyei számokból se az jön le, hogy valamikor is egy hatalmas járvány lett volna ez a Covid, de a Budapestiekből se igazán [link]
2021. ápr. 1. 15:35
52/58 A kérdező kommentje:
S az a baj, hogy soha nem megyénkénti lebontásban nézik az emberek a halálozást. Teszem egy régióban meghalt 40000 ezer ember, most 50000 ezer, legyen 10000 a “járvány” javára. Alapból abból is ki kellene indulni, hogy egyáltalán a 40000 ezer miért hal meg, milyen az összlakosság egészségügyi állapota. Én megértem, hogy be kell zárni mindent, csak jó lenne a gazdasági vetületét is nézni, mert simán államcsőd közeli helyzetbe lehet egy országot így sodorni. Ami titeket is érinteni fog.
2021. ápr. 1. 15:44
53/58 anonim válasza:
Ha a gazdaságra szánt pénzeket nem sportra és egyházakra tapsolná el a kormány, egyből nem lenne csőd. :/
54/58 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy hagyva van. Lehet engem izgatással vádolni, meg én vagyok a törvénytelen, csak egyszer jó lenne a nagyokat is elszámoltatni, szerintem az én izgatásom, mint törvénytelenség eltörpül az ő törvénytelenségük mellett. Mellesleg befizettünk elég adót, TB-t, eü hozzájárulást, hogy nyugodtan lehet ennyi szavam.
2021. ápr. 1. 15:52
55/58 A kérdező kommentje:
De ha jól tudom a gyülekezési jog egyáltalán nem törvénytelen, se a szólásszabadság. Tudom, nem ez a protokoll, mert egy vékeményért is simán lecsuknak. A Rákosi rendszerben volt ilyen utoljára talán? Ez aztán a 21. század 🤷♂️
2021. ápr. 1. 16:05
56/58 A kérdező kommentje:
Ja, s védi a Magyar Alkotmány is, na ennyit a törvénytelen cselekedetemről.
2021. ápr. 1. 16:11
57/58 A kérdező kommentje:
Újból a 29-eshez. Nem mellesleg te beszélsz törvénytelenségről, de éppen te követed el a burkolt fenyegetőzéseddel is, mert ez simán vehető annak. A legférgebb dolog...
2021. ápr. 1. 20:08
58/58 anonim válasza:
Kerdezovel mindenben egyetertek.
Felhaborito,h celiranyisan teszik tonkre a vendeglatokat ,,bolttulajokat,kozerteseket ,meg kb mindenkit.
Hogy nem lehet egy egyszeru bevasArlast ye megcsinalnj manapsag.
Jo sokan megeszik a rizsat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!