Mikor elégelik meg az emberek, hogy konkrétan tönkre teszik őket?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem az embereket, főképp, akinek gyereke van. Miért tudnak a sarkukra állni, s kimondani, hogy elég volt. Egy vendéglátós, egy fodrász nem ezért tanult hosszú évekig, hogy így kitoljanak velük, hiába jönnek sokan azzal, hogy lehet más munkát is keresni. S látom, milyen rossz nekik, de miért nem állnak a sarkukra, s mennek ki az utcára? Egyszerűen nem értem, s látom, hogy beletörődnek. Mi lesz ennek a vége?2021. márc. 31. 22:30
1/58 anonim válasza:
Szerintem azzal hogy kimennek az utcára (páran), mert ebben az országban soha nem fogod azt megélni, hogy a társadalom esetleg feleszmél.
Nem fognak elérni semmit+valami hülye törvénnyel sumák módon ki is b..nak velük. Szerintem már rég azt kellene csinálunk ami pl Hollandiában van, ott nem néznek el ennyi f..ágot és van összetartás.
2/58 anonim válasza:
Azért mert belátják vagy akár beletörődnek, hogy így akadályozhatjuk azt, hogy a vírus még gyorsabban terjedjen, így is sok a napi fertőzöttek száma! Ha szerencsénk lesz idővel megoldódik minden, most már folyamatosan oltanak és lassan oldják felfelé a korlátozásolat beleértve a vendéglátósokat is stb... nem lesz így örökké csak időt kell adni.
3/58 A kérdező kommentje:
2. De könyörgöm, a multiban nem fertőz a vírus, csak egy fodrásznál, ahol egy vendég tartózkodik egyszerre? Vannak olyan városok, ahol üres a Covid osztály, s megyék is, ahol 2019-hez képest 2020-ban alig kiugróak a számok. S mi van, ha pont a kórházban fertőződnek meg a betegek? Mert ilyenről is hallani, s van is benne valami.
2021. márc. 31. 23:08
4/58 A kérdező kommentje:
1. Amúgy Finnben 3 hete vannak korlátozások, már mennek ki az emberek az utcára.
2021. márc. 31. 23:10
5/58 anonim válasza:
A fodrászat, vendéglátás nem létfontosságú.
6/58 A kérdező kommentje:
2. Egy tüdőgyógyász ismerősöm is azt mondja, hogy pont a lélegeztető géppel ölik meg az embereket, többségében a friss, hegyi levegő segítene ezeken az embereken.
2021. márc. 31. 23:12
7/58 anonim válasza:
6
Hát persze, Pistike. Mostantól vigyük fel a félholt betegeket a hegyekbe! :D
8/58 A kérdező kommentje:
5. De a számlát, adókat ugyanúgy befizetni az, ugye? Mert a kormány semmivel se támogatja ezeket az embereket. Azt is vegyük figyelembe
2021. márc. 31. 23:14
9/58 A kérdező kommentje:
7. Nem tudom mi olyan vicces. De röhöghetsz, szerintem k.rvára nem vicces, amit az emberekkel csinálnak.
2021. márc. 31. 23:14
10/58 anonim válasza:
Jol van, te kis szabadsagharcos. Mar keso van az elmelkedeshez, menj aludni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!