Mikor elégelik meg az emberek, hogy konkrétan tönkre teszik őket?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem az embereket, főképp, akinek gyereke van. Miért tudnak a sarkukra állni, s kimondani, hogy elég volt. Egy vendéglátós, egy fodrász nem ezért tanult hosszú évekig, hogy így kitoljanak velük, hiába jönnek sokan azzal, hogy lehet más munkát is keresni. S látom, milyen rossz nekik, de miért nem állnak a sarkukra, s mennek ki az utcára? Egyszerűen nem értem, s látom, hogy beletörődnek. Mi lesz ennek a vége?2021. márc. 31. 22:30
12/58 A kérdező kommentje:
Azért te nagyon okos, mert ha nem tudják fizetni, s több százezer sorstárs a TB-t, eü hozzájárulást, akkor téged se fognak tudni ellátni. De röhöghetsz tovább nyugodtan, csak nem értem, minek válaszolsz, ha ennyire kárörvendő vagy.
2021. márc. 31. 23:25
13/58 anonim válasza:
Hallottal a maganegeszsegugyrol?
14/58 A kérdező kommentje:
Figyu, én örülök neki, hogy te neked erre van pénzed, csak arra kérlek, ne legyél kárörvendő, mert nem tudhatod soha, hogy mikor kerülsz te is rossz helyzetbe. Nem kell segíteni, de nem kell a másikat kioktatni, meg Pistikézni.
2021. márc. 31. 23:30
16/58 anonim válasza:
De te meg azt ertsd meg, hogy vannak hatalmon levo emberek, akik errol dontenek.
17/58 anonim válasza:
Akartam normálisan válaszolni, aztán megláttam ezt
"2. Egy tüdőgyógyász ismerősöm is azt mondja, hogy pont a lélegeztető géppel ölik meg az embereket, többségében a friss, hegyi levegő segítene ezeken az embereken." Ugyanezt a marhaságot olvastam egy oltásellenes csoportban, ugyanezekkel a szavakkal. Hazudozni minek kell? Na ezért tartanak még mindig a korlátozások, mert alapvető dolgokra (igazságot mondani) sem képesek az emberek. Simán leszarták a helyi fodrászatban is a dolgokat (alapjáraton is higiénia az ismeretlen fogalom sajnos, késmosás stb. Sátántól való), most meg csodálkoznak, hogy szigorítások vannak.
18/58 anonim válasza:
És nem vagyok kárörvendő, mert közben szorongok a fodrászomért is, a családjáért is, de sajnos ő sem tartotta be (ő nagyon beteg lett viszont..szerencsére megúszta). Sajnos az ilyen ügyeskedések miatt van ez.
19/58 A kérdező kommentje:
19. Jó, de akkor indokold meg, hogy miért marhaság, én nem hazudtam, távol áll tőlem teljesen. De úgy látom itt inkább egymásnak esünk, s mindent megeszünk, amit a média elénk tálal. S továbbra se értem, hogy mitől fertőzőbb egy kis üzlet, mint egy multi, ahol összetaperolják a zsemlét, létszámkorlát nélkül tolonghatnak az emberek. Én pont az érzem, hogy a kicsit akarják kizsigerelni. Nem a lezárásokkal lenne baj, hanem, hogy a kormány teljesen telibe sz.rja a kisvállalkozót, de azért az adót, számlákat fizesse az ember becsülettel, mert még ők lesznek felháborodva, egyszerűen nem értem.
2021. ápr. 1. 00:06
20/58 anonim válasza:
Kérdező, te például miért nem vonulsz az utcára a szüleid érdekében? Téged mi tart vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!