Nincs pénzem... Konkrétan 1 zsemlét sem tudok venni. Nagyon ciki lenne, ha?
Nagyon ciki kiírnom ezt a kérdést.
Alkalmi munkáim voltak májusban, alig 1-2, legkorábban pénteken jöhet meg a pénzem, de a cégnél lévő régi kollega azt mondta, gyakorta csúsznak a fizuk, és inkább 10.ével kalkuláljak..
Van még negyed kiló szárazabb kenyerem, a hűtőben tej, meg egy joghurt.
Mit tegyek?
A családomtól sajnos nem tudok kérni pénzt, sem ételt. Ételt azért nem, mert messze laknak, 260 kmre.
Pénzt sem tudok kérni, mert a szüleim is elveszítették a munkájukat a koronavírus miatt... én is. Nekem voltak kisebb melóim ( takarítás májusban) csak kérdés, mikor fizetnek ki. Így leszakadna a pofám tőlük kérni.
Barátaim nagyon nincsenek, akik vannak tőlük nem szívesen kérnék kölcsön.
Gondoltam, hogy eladok valamit, ami műszaki dolog, de rögtön elvetettem az ötletet, ugyanis az egyetlen elektronikai cikkem a mobilom, illetvr van egy ősrégi, 2010es laptopom, ami már esik szét...
Mitévő legyek?
Kb. 10 ftom van, egy zsemlét se tudok belőle venni..
Arra gondoltam, hogy a hajléktalanok is úgy szereznek pénzt, hogy sörös/borosüvegeket keresnek és bedobálják a visszaváltóba, egy üveg 25 ft. Ha
20 db üveget összeszednék valahogy az már 500 ft lenne, és legalább azzal valahogy kihúznám míg lesz pénzem.
Nagyon ciki lenne?
25/lány ( Budapesten lakom)
Kb senkit sem érdekel hogy visszaváltasz-e üvegeket, mellesleg akinek nincs pénze ennivalóra az nem úgy mérlegel, hogy ciki-e.
Ha 10Ft-od sincs akkor hol laksz és miből netezel?
Kamu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!