Amikor bnömmel flörtöl az aktualis pàrom es a bnök tiszta szànalomnak tartanak, hatam mögött sirva röhögnek rendszerint rajtam hogy megint kit fogtam ki, de ök mar ugye ugy is ismernek kisgyerekkorunktol kezdve.
Igy a mégcikibb, amikor a munkatarsammal flörtölt az egyik exem,(de nem lett köztük semmi mert messze lakik a srac egyetlen egyszer volt nalam latogatoban mert nala laktunk), de valami undoritoan egymasra kattantak elöttem, es igaz hogy a sracok jönnek mennek az eletben ugy el is lehetbe felejteni, de szoval a munkatarsammal azota is együtt kell dolgoznom aki azota is "röhög"a képembe.
Kb osszefostam magamat a matek felvetelimen a Muszakin.
Szo szerint elszartam az eselyeimet.
9-kor bezarult az ajto. 9:05-kor iszonyu hascsikaras jott ram, annak ellenere, hogy kb haromszor voltam wc-en mielott elkezdodott volna a vizsga.
2 ora elteltevel vegre kiengedtek. Telefostam a wc-t, es akkor lattam, hogy osszesen 2!!! wc papir lapka volt a 3 harom fulkeben.
Lehuztam a harisnyamat, azzal probalkoztam, meg a mopfejjel ami ott volt, de a bluzom ujja kakas lett, es abban a tetu wc-ben szappan se volt. Szoval buzlo bluzban ultem vissza, de akkor mar feladtam es beadtam a lapomat.
Eletem leghosszabb masfel oraja volt hazajutni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!