Lehetséges ugyan, csak szoftver elavulás miatt "butatelefonná" fog válni, azaz nem fognak menni rajta azok a dolgok, amitől "okos" az okostelefon.
Nekem van itthon 2013-as telefonom (Androidos), a mai napig bekapcsolható, az alap funciói még mindig jól mennek, de semmi másra nem jó.
ma 13:22
2/10 anonim válasza:
Nokia féltéglák még most is működnek 😁
ma 13:35
3/10 Fragments of Fantasy válasza:
Telefonálásra valószínűleg fogod tudni, az kérdés, hogy másra is..? (Valószínűleg nem.)
ma 13:41
4/10 anonim válasza:
Fairphone - ezt a telót direkt erre találták ki, hogy sokáig ne kelljen lecserélni.
Egyenként, felhasználó által cserélhető alkatrészek, sokáig jönnek a frissítések.
Google it.
ma 13:46
5/10 anonim válasza:
Kitallálják a kocsog gyártók hogy egy app max 7 évesen rendszeren mukodik
Szoval nemhiszem
ma 13:55
6/10 anonim válasza:
En 8 evig hasznaltam egy S8at. Meg mukodik (pedig nem vigyaztam ra brutalul) csak az aksija nagyon gyenge mar
ma 14:25
7/10 anonim válasza:
Nem kizárt, de azzal számolni kell, hogy a gyártó a modell megjelenése után x évig küld ki rá szoftver-, majd "csak" biztonsági frissítéseket. Utána ilyen téren elavulttá válik, kevesebb funkció fog majd rajta jól és gördülékenyen futni. Meg egy idő után annyira lemarad szoftver téren, hogy egyes alkalmazásokat nem fogsz majd tudni rajta frissíteni.
Nekem még a mai napig megvan életem első érinőképernyős telefonja (Samsung S5230), az alap dolgok mennek neki, bár korántsem olyan gyors, mint fiatal korában.
ma 15:05
8/10 anonim válasza:
Hát figyelj, az új készülékek már bőven irreálisan erős procikkal jönnek, szóval szerintem tovább fogják bírni mint a régebbi okostelefonok. Ezen felül egyre hosszabb szoftveres támogatást is adnak a gyártók. A Samsung például 7 évet. A támogatás megszűnése után 2-3 évig még vannak szoftverek a telefonokra, szóval ez nem lehet gond. Szerintem egy most újonnan megvásárolt csúcstelefon simán kibírhat 10 évet úgy, hogy az még használható marad. Igazából van otthon egy 7-8 éves csúcskategóriás tabletem és a mai napig azon szoktam filmezni. Mostanában lesz cserés mert kezd meghalni. Egy mai készüléknél ebből adódóan reális a 10 év. Itt most nem az alsó kstegóriára gondolok.
ma 15:07
9/10 anonim válasza:
Filmnezesre barmi jo
ma 15:32
10/10 anonim válasza:
Xiaomi Redmi 5 Plus-om idén lesz hét éves, eddig még tökéletesen bírja, frissítések is jönnek rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!