Pasik mit éreznétek hogyha egy nem túl szép, de nagyon rendes nőnek tetszenétek?
Húha, vagyis ha ránézek valakire, akkor azzal már egyből explicitté tettem, hogy tetszik nekem? A francba... hány emberre nézek rá naponta :(.
Mit jelent az, hogy "el mellőzük"?
Engem nem erdekelne. Ezen ne ragodj.
En is nos vagyok de biztos hidegen hagyna ha egy nem szep lanynak tetszenek.
Atyauristen ne haragudj, de te mégis hány éves vagy? Leírod, hogy nem vagy szép, erre felháborodsz azon, hogy valaki azt írta a válaszában, hogy őt nem érdekelné egy nem szép nő?
Meg mégis kit érdekelne, hogy szemesztél egy emberrel, ránéztél ki tudja miért, ő meg visszanézett, vagy fordítva, nem tudom, de az biztos, hogy ez a tetszés dolog csak a te fejedben ment végbe és a fiatalembernek még csak meg sem fordult a fejében, de ha esetleg mégis, minek kurtolné szét? Meg mégis mit, azt hogy szemeztetek? Sosem értettem ezt a logikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!