Mi volt a legszebb és a leggonoszabb dolog, amit valaha tettél?
Leggonoszabb: egy baráti társaságból egy ember miattam került ki:(
Legszebb: segítettem a bátyámnakrendezni azt amit apukánk finoman szólva elrontott.
20N
Gonosz ugy talan igazabol semmi, eddigi 25 evem alatt.
Legszebb dolog idegennel: egy Hepa C-s bacsi, akihez a bunko noverek nem mentek be, nemacska is volt, kb nem foglalkoztak vele. Bekgyogy gyakorlatom najain vele voltam meseltem neki a sulirol, olvadtam ujsagot, megettem, ilyesmi (mondjuk a noverek elol is bujkaltam) az utolso napon vele voltam amikor meghalt, es fogtam a kezet. Ez volt minden vagya.
Nem idegennel: baratnomnek mikor kiderult, hogy a ferje agydaganatos, nagyon mellette alltam. Baratilag, szakdolgozoi szempotbol, rendeztem neki mindent soron kivul, es penzugyileg is kemenyen, amit tudom, hogy maradek eleteben sem tudna vissafizetni.
Legjobb, orvosként nem kevés embert mentettem meg, vagy próbáltam megmenteni, vagy nyújtottam neki lelki támogatást.
Leggonoszabb? Nem tudom, ezen az oldalon nem egyszer voltam kifejezetten rosszindulatú.
Istenem, milyen kedvesek és jók vagytok...
Én meg eddig csak rosszat tettem. :(
Igaz, hogy nem szándékos volt és hogy nem is jóvátehetetlen dolgokat tettem...
De azért mégiscsak rossz ember vagyok.
A sok kis rosszból nagy adag gyűlhet össze...
De egyszer még megváltozok!
Akkor is!
És köszönöm, hogy írtatok! :)
Mindenki zöld pacsit kapott, ennyire azért még én is képes vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!