Mi volt a legszebb és a legcsúnyább dolog, amit nektek mondtak valaha?
Nekem
Legszebb: Erős vagy, értékes vagy (ezeket hál istennek többen is mondták)
Legcsúnyább: gyökér, dagadt, anorexiás(???), csúnya
Vannak ellentmondások!
Nektek mi volt?
semmire sem vagy jó
elmerülsz a betegségtudatban
okos, tehetséges, szép lány vagy
Kérdező, én borderline-os vagyok é pánikbeteg. Ez sok apró dologból alakult ki. A legcsúnyább dolog , amit mondtak, az, hogy magyar vagyok, ami viccesen hangozhat, mert szeretem a magyarokat és tényleg magyar vagyok, de ezt egy külföldi iskolában mondták sértésnek és úgy, hogy utána jól elvertek.
A legszebb, amit mondtak, hogy tehetséges vagyok. Ebbe kapaszkodtam és kiadták a könyvemet.
Jó ez a kérdés, mert a válaszokkal be lehet mutatni, hogy mindig lehet erős az ember. <3
Legcsúnyább: amikor véletlenül meghallottam, hogy az egyik szülőm beszélget egy barátjával, és azt mondja neki, hogy én milyen csúnya vagyok :( Ez általános iskolás koromban történt. Egész életemben itt cseng a fülemben.
Legszebb: te nagyon jó ember vagy és nagyon jó anya lesz belőled
első vagyok, borderline-os vagyok én is
arra értették
Apam miss Rofinek hivott, a muppet showbol.
Es egy fiu azt mondta, hogy hasonlitok egy szinesznore. Majd hozzatette, hogy a Holtak napjabol!
Pozitivum nem nagyon volt. Amit ertekeltem az az, hogy intelligens, egyedi.
Legcsúnyább: Nem azzal van bajom, amilyen vagy, hanem az, hogy változhatsz akárhogy ez még mindig csak te vagy és nem valaki más, valaki új, akit még nem ismerek.
Legszebb (rólam mondták, nem nekem): Irigylem a koponyád, hihetetlen dolgokat vagy képes véghez vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!