Nektek mi volt a legszebb/legizgalmasabb dolog amiről valaha álmodtatok?
Tündérek lakta erdőben voltam, minden gyönyörű és kristálytiszta volt. Kis patak csobogott, részletszerűen rajzolódtak ki az álmomban a helyszín egyes darabkái. Nyugalmat éreztem, a szél felkapta a virágszirmokat...
Mesebeli volt.
Bennem a kellemes álmok nem igazán maradnak meg, inkább rémálmok amik megragadnak az emlékezetemben.
Az egyik legszokatlanabb talán az a visszatérő álom, amikor iskolába megyek, de késésben vagyok és hiába sietek, nem jutok előrébb, csak telik az idő, de nem érek be, a végére pedig be is esteledik, az álom végére pedig a ruháim is eltűnnek rólam és meztelen maradok nyilvános helyen, ekkor általában felriadok.
Eddig életem során kb. 4-5 hasonló álmom volt, néhány évente jön elő.
A másik visszatérő motívum a zuhanó repülőkkel kapcsooatos álmok, ebből volt egy jó pár, de mind más kontextusba, a közös pont, hogy szinte mindig szemtanú voltam.
Jó három éves álom. Nagyon egyszerű álom, csak ülök az ágyon. Az a lány átölel engem, ő kezdeményezi. Helyszín az ágyam. Átöleljük egymást, magammal viszem az ágyra, már felül van. Valamit súg a fülemben, nem tudom mit. Nem értem. Nagyon jó érzés volt az ölelése.
(A valósággal való összefüggés. A lány Sz. Egy létező ember. Annak idején néztem, de nem igazán tetszett, mert sovány volt mint a seprűnyél. Az álom után észrevettem valamit benne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!