Melyik a legszebb zene amit valaha hallotatok?
Öreg vagyok már ahhoz, hogy csak egy legszebb zene legyen számomra... túl sok emlék és túl sok érzelem köt zenékhez...
De amik most így hirtelen eszembejutottak:
Lou Reed - perfect day, ez kamaszkoromban egy brutális drog okozta pszichózisból húzott ki, minthacsak egy óceánban fuldokoltam volna, és dobott egy mentőövet...
9 sound system - dreamspace -ez szólt mikor szerver elsőként öltük 25 hc-ben Lich Kinget
Israel Kamakawiwo'ole - over the rainbow, egy nagyon jó barátom 22 évesen hírtelen lebetegedett és mikor már tudta, megkért, hogy a temetésén ez mindenképpen szóljon, a bigott szülei nem engedték, mert nem oda való, úgyhogy otthagytam a temetést, kocsival beralliztam a gyásznéphez és full hangerőn letoltam, miközben a bigott nagybátyjával verekedtem, azóta sem áll velem szóba a család, mert "tiszteletlen" vagyok...
Metallica - masters of puppets, ehhez semmi sztorim nincs, egyszerűen imádom ezt a számot.
Eleven hold - fák istenéhez
Hipercarma -felejtő, mert az őrület széléről hozott vissza mikor nagyon rossz paszban voltam.... persze némi marihuána is kellett hozzá.
A végére pedig Samuel Barber - adagio for strings, -csak mert most eszembejutott, hogy az milyen szép zene :)
Sigur rós - Andvari
Szerintem az egesz gyonyoru, de az utolso 3 perc biztosan a zenetortenelem legszebb harom perce.
NEkem a Rebecca musicalből a Bajban sosem gyenge a nő
Hogy ez-e a legszebb-e, azt most hirtelen nem tudom, de ha ilyen nő lennék, hááát, örülnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!