Nincs pénzem... Konkrétan 1 zsemlét sem tudok venni. Nagyon ciki lenne, ha?
Nagyon ciki kiírnom ezt a kérdést.
Alkalmi munkáim voltak májusban, alig 1-2, legkorábban pénteken jöhet meg a pénzem, de a cégnél lévő régi kollega azt mondta, gyakorta csúsznak a fizuk, és inkább 10.ével kalkuláljak..
Van még negyed kiló szárazabb kenyerem, a hűtőben tej, meg egy joghurt.
Mit tegyek?
A családomtól sajnos nem tudok kérni pénzt, sem ételt. Ételt azért nem, mert messze laknak, 260 kmre.
Pénzt sem tudok kérni, mert a szüleim is elveszítették a munkájukat a koronavírus miatt... én is. Nekem voltak kisebb melóim ( takarítás májusban) csak kérdés, mikor fizetnek ki. Így leszakadna a pofám tőlük kérni.
Barátaim nagyon nincsenek, akik vannak tőlük nem szívesen kérnék kölcsön.
Gondoltam, hogy eladok valamit, ami műszaki dolog, de rögtön elvetettem az ötletet, ugyanis az egyetlen elektronikai cikkem a mobilom, illetvr van egy ősrégi, 2010es laptopom, ami már esik szét...
Mitévő legyek?
Kb. 10 ftom van, egy zsemlét se tudok belőle venni..
Arra gondoltam, hogy a hajléktalanok is úgy szereznek pénzt, hogy sörös/borosüvegeket keresnek és bedobálják a visszaváltóba, egy üveg 25 ft. Ha
20 db üveget összeszednék valahogy az már 500 ft lenne, és legalább azzal valahogy kihúznám míg lesz pénzem.
Nagyon ciki lenne?
25/lány ( Budapesten lakom)
Mit hagyjunk...???
Van az a mondás, hogy aki kiáll a sarokra, ne csodálkozzon ha valaminek nézik!
Kiírta ide a valós (vagy nemvalós) problémáját, hát akkor állja a válaszokat is!
Aki nem adott neki semmi segítséget nem is értem minek írogat.
Alapból senkitől nem kért pénzt (tehát arról sem ő tehet, hogyha valaki felajánlott neki) aki meg felajánlotta az meg nagyon jól tudta hogy lehet hogy kamu mert ki is lett már a legelején írva.
Simán lehet, hogy valaki látta ezt a posztot és úgy döntött neki is kell pénz (ezért lenyúlna másokat) és újra kiírta. Akkor meg neki kéne írogatni nem ide, mert egyelőre az se biztos, hogy ugyan az a két ember.
43as,
Simán lehet, hogy valaki látta ezt a posztot és úgy döntött neki is kell pénz (ezért lenyúlna másokat) és újra kiírta.
Én is erre gondolok
Mert en nem írtam ki újabb kérdést.
Aki elhiszi, az elhiszi
Aki nem, az nem.
Nekem nem szokásom hazudni.
Pont ugyanannyi a szavahihetőséged, mint bárki másnak az egész fórumon.
Vagy elhisszük, vagy nem...
A kérésben eleve benne voltak a "szívmeglágyító hívószavak":
a szegény, az éhező, a fiatal és a lány.
Ráadásul attól, hogy nem direktben kéreget az illető, még esetlenebbnek tűnő és még nagyobb szánakozást kelt az olvasókban.
Továbbá sem a nemét, sem a korát, sem a valós anyagi helyzetét nem tudhatjuk egy anoním oldalon.
(Aki írta, hogy találkozott vele, annak a szava sem hiteles és a személye is pont ugyanannyira ismeretlen mint a kérdezőé.)
Hi,
A kerdező vagyok, az igazi kerdező
Megneztem.ezt a balfasz kerdest, előbb írt az az idióta aki a másik kerdést feltette - ami miatt engem feketitetek be - hogy valmai szexuálpazochológiai kutatást vegez...
Nezzetek meg a kerdést.
Egy nagy valag szart, kivánok annak a kerdezőnek, aki leutanzott :(
Én nekem nem volt szándékom , semmi rosszban.
Egyszerűen bajban voltam.
Mindenki azt hisz, amit akar.
Aki segített, annak köszönöm,ma megkaptam a fizum, es egyenesbe jövök :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!