Nincs pénzem... Konkrétan 1 zsemlét sem tudok venni. Nagyon ciki lenne, ha?
Nagyon ciki kiírnom ezt a kérdést.
Alkalmi munkáim voltak májusban, alig 1-2, legkorábban pénteken jöhet meg a pénzem, de a cégnél lévő régi kollega azt mondta, gyakorta csúsznak a fizuk, és inkább 10.ével kalkuláljak..
Van még negyed kiló szárazabb kenyerem, a hűtőben tej, meg egy joghurt.
Mit tegyek?
A családomtól sajnos nem tudok kérni pénzt, sem ételt. Ételt azért nem, mert messze laknak, 260 kmre.
Pénzt sem tudok kérni, mert a szüleim is elveszítették a munkájukat a koronavírus miatt... én is. Nekem voltak kisebb melóim ( takarítás májusban) csak kérdés, mikor fizetnek ki. Így leszakadna a pofám tőlük kérni.
Barátaim nagyon nincsenek, akik vannak tőlük nem szívesen kérnék kölcsön.
Gondoltam, hogy eladok valamit, ami műszaki dolog, de rögtön elvetettem az ötletet, ugyanis az egyetlen elektronikai cikkem a mobilom, illetvr van egy ősrégi, 2010es laptopom, ami már esik szét...
Mitévő legyek?
Kb. 10 ftom van, egy zsemlét se tudok belőle venni..
Arra gondoltam, hogy a hajléktalanok is úgy szereznek pénzt, hogy sörös/borosüvegeket keresnek és bedobálják a visszaváltóba, egy üveg 25 ft. Ha
20 db üveget összeszednék valahogy az már 500 ft lenne, és legalább azzal valahogy kihúznám míg lesz pénzem.
Nagyon ciki lenne?
25/lány ( Budapesten lakom)
Én is ilyeneken gondolkodom, mert szerintem hamarosan hasonló helyzetben leszek, mint te, egyelőre úgy néz ki.
Nem ciki. Akár kéregethetsz is.
Egy barátnőm is volt hasonló helyzetben, egyedül élt, nehéz anyagi helyzetben , de azóta már a pdh-ját csinálja.
Sajnos szerintem van ilyen és nem is kevés..
Ezzel a vírussal egyre több lesz.
Ha nekem pl most nem lenne a párom, akkor az albérletet tudnám csak kifizetni mert a fizetésem 60 ezer lett a koronavírus miatt.
Kormányunk támogatása..:)
Támogatnak , csak az ára az hogy 2 órára lecsökkentették a munkaidőnket, de nem panaszkodok, mert ha ezen múlik, hogy kihúzza a cégünk akkor rendben, viszont bevallom, ha csak a saját esetemet nézzük, hogy nem lenne a párom akkor ez a valóság.
60 ezer a lakhatásra elég és kajára már nem futja.
Bár nekem a szülők segítenének.
Hányan kerültek most hasonló vagy sokkal rosszabb helyzetbe....
amúgy csodálkozom is, hogy itt a gyakorin nem látszik meg a koronavírus hatása..azt hittem többen fognak panaszkodni, hogy elvesztették a munkájukat.
Sajnállak kérdező, de hidd el lesz ez még így sem.
Amúgy esetleg ha van interneted próbálj meg valamit eladni.
Amúgy albiban laksz?
Én tegnap régi könyveimet raktam fel amúgy adok-veszekre , mert tényleg nincs már rá szükségem, és most a nyáron minden forint jól fog jönni.
Igen, kapott. :)
Vegul en nem talalkoztam vele, azt mondta kapott segitseget es nem akar senkitol feleslegesen kerni. :)
Köszönöm mindenkinek, kaptam segítseget!
Igyekszem kitartani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!