Mikor elégelik meg az emberek, hogy konkrétan tönkre teszik őket?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem az embereket, főképp, akinek gyereke van. Miért tudnak a sarkukra állni, s kimondani, hogy elég volt. Egy vendéglátós, egy fodrász nem ezért tanult hosszú évekig, hogy így kitoljanak velük, hiába jönnek sokan azzal, hogy lehet más munkát is keresni. S látom, milyen rossz nekik, de miért nem állnak a sarkukra, s mennek ki az utcára? Egyszerűen nem értem, s látom, hogy beletörődnek. Mi lesz ennek a vége?2021. márc. 31. 22:30
21/58 A kérdező kommentje:
Na látod 22-es, hogy csak én, s nem mi. Azért durva, milyen beletörődő ez a nép. Az influenza hova tűnt vajon?
2021. ápr. 1. 04:45
22/58 A kérdező kommentje:
Ez a baj.
2021. ápr. 1. 04:46
23/58 anonim válasza:
Na tessék, itt kezdődik a dolog: nem válaszolsz, csak kistérsz te is. Ugyanolyan birka vagy, mint mindenki más, csak te nem ismered be.
24/58 A kérdező kommentje:
Ha egyedül elindulok, velem tartasz? Na, ugye! Az a baj, hogy elkezdesz személyeskedni, pedig én nem szóltam hozzád egy árva rossz szót sem. Nem tudom mi bajod van.
2021. ápr. 1. 04:53
25/58 anonim válasza:
Hát valakinek pedig el kell indulnia egyedül, kedves kérdező, a forradalmak mindig így lettek. Csak ugye valamilyen okból te sem akarsz az első lenni - na ugyanilyen okból nem akar más sem.
26/58 A kérdező kommentje:
Nekem már az elég lenne, ha az emberek munkákat visszaadnák. S nem korlátoznák a kisembert.
2021. ápr. 1. 05:00
27/58 A kérdező kommentje:
Munkáját
2021. ápr. 1. 05:00
28/58 anonim válasza:
Kérdező! A covid osztályok dugig vannak. Ott dolgozom és látom (vidéki megyeszékhely kórháza).
Több ismerősöm karanténban van. Ha szerinted csak egy egyszerű nátha akkor látogasd meg maszk nélkül az egyik covidost és meglátjuk mi lesz.
29/58 anonim válasza:
Szerintem van elég problémája úgy általában az embereknek. Menjél tüntetni, ha látod értelmét annak, hogy amikor elfáradsz, hazamész, de amit itt művelsz, az közel áll ahhoz a vonalhoz, ami már nem törvényes. Volt idő, amikor egy ilyen - vagy hasonló - cselekmény kimerítette az "izgatás" fogalmát, - amit az akkori rendszer keményen szankcionált is. Ne lepődj meg, ha erre szakosodott emberek utána járnak, hogy ki fia, borja vagy és egy adott időpontban megfingatnak esetleg.
30/58 anonim válasza:
A lélegeztetőgépekről annyit, hogy orvos rokonom mondta, hogy azt kell mindenképpen elkerülni, hogy lélegeztetőgépre kerüljön az ember. (Ennyit mondott, nem hergelt, nem mondott mást.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!