Mikor elégelik meg az emberek, hogy konkrétan tönkre teszik őket?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem az embereket, főképp, akinek gyereke van. Miért tudnak a sarkukra állni, s kimondani, hogy elég volt. Egy vendéglátós, egy fodrász nem ezért tanult hosszú évekig, hogy így kitoljanak velük, hiába jönnek sokan azzal, hogy lehet más munkát is keresni. S látom, milyen rossz nekik, de miért nem állnak a sarkukra, s mennek ki az utcára? Egyszerűen nem értem, s látom, hogy beletörődnek. Mi lesz ennek a vége?2021. márc. 31. 22:30
31/58 anonim válasza:
Az utóbbi években már sok minden miatt mentek ki az utcára az emberek, teljesen eredménytelenül.
Már én is belefáradtam, inkább nézelődök hogy melyik országba fogok költözni, több lehetőséget látok ebben mint hogy az utcán bohóckodjak fölöslegesen.
32/58 A kérdező kommentje:
28. Miért kell megint elkezdeni ezt. Nem kellene rosszindulatúskodni. Sehol nem mondtam, hogy egyszerű nátha. De azt azért te is ismerd el, hogy a többség egészségügyi állapota amúgy is botrányos. Ne tehessek már én arról, hogy valaki vedeli a vodkát, zabálja a mekis szemetet, mozogni, szűrésekre meg lusta elmenni. Aki annyira fél, maradjon otthon. Az a baj, hogy mindig ez az egymásra mutogatás megy, én miattam hal meg valaki Covidban, mert élném már az életemet, amit 1 éve lopnak tőlem. Urambocsá, nem ezért fizetem a tandíjat az egyetemen. Eddig nem voltak betegségek, nem voltak emberek lélegeztető gépen? Vagy csak itt is a hírérték dominál?
2021. ápr. 1. 14:36
33/58 A kérdező kommentje:
29. Ja értem, tehát nekem csak kötelezettségeim lehetnek, jogom semmi. Nem lepődnék meg én se. Ebben a diktatúrában ez elfogadott.
2021. ápr. 1. 14:39
34/58 anonim válasza:
"Aki annyira fél, maradjon otthon"
Én ezt támogatnám, ha kivitelezhető lenne. Sajnos nem az.
35/58 A kérdező kommentje:
Én sehol nem igazgattam az embereket, csupán felhívtam a figyelmet egy problémára, létezik olyan is, hogy petíció. De valaki rögtön belekeveri a tüntetést.
2021. ápr. 1. 14:41
36/58 A kérdező kommentje:
Amúgy pont a 20-as kezdte ezt el, kedves 29-es. De te már bűncselekménnyel vádolsz.
2021. ápr. 1. 14:43
37/58 A kérdező kommentje:
34. Semmi probléma, csak akkor nem kéne az embereket provokálni, “hogy miért nincs rajtad maszk” a nyílt utcán. Figyeljen oda ő, elvégre ő fél a vírustól.
2021. ápr. 1. 14:46
38/58 anonim válasza:
Mivel a maszk a kifele menő fertőzést tudja minimalizálni, ezért nem nekem kell hordanom, ha én félek.
Ne mondd, hogy ez új információ 1 év után...
És de, probléma hogy nem maradhat majd otthon, aki "fél".
39/58 A kérdező kommentje:
31. Én is ezt fogom meglépni. Teljesen eredménytelen itt minden, mi egymásnak esünk, gyalázkodunk, megvádoljuk egymást bűncselekménnyel. Azt hiszem kár az időt erre fecsérelni, csak szomorú vagyok, hogy az emberek ennyire beletörődnek mindenbe. Ezért is tehetnek meg velünk bármit.
2021. ápr. 1. 14:50
40/58 A kérdező kommentje:
38. Igen, ezt ismerem. Azért nincs influenza, mert hordjuk a maszkot, távolságot tartunk, de a Covid azért nem szűnt meg, mert nem hordunk maszkot, nem tartunk távolságot.
2021. ápr. 1. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!