Ultrakínos! Komolyan ennyire gáz lenne ez a barátom haverjánál?
Buliztunk, táncoltunk, ettünk, véletlenül befingottam tánc közben, de nem tudták hogy én voltam. Később az este folyamán nagydolgoztam egyet és ezzel cinkeltek egész este, hogy a "szőke cica" idegen területet jelölt meg és hogy leraktam az atombombát...
Most érezzem magam rosszul amiatt mert vécéznem kellett és nem tartogattam?
Nem csak ők, te is végtelenül primitív vagy. Odafingani a táncparkettre?
Egyébként meg bulizgatunk korlátozások idején? A népesség meg fogy? Nem szégyelled magad?
Az elég gáz hogy nő létedre a "befingottam" szót használod.
Egyébként pukit tartogatni nem jó, bélcsavarodást okozhat, viszont lehettél volna diszkrétebb és pl bemehettél volna a wc-be.
Mert mikor már odaértem csak azután kellett kakilnom.
Gondolhatod, hogy nem direkt csináltam... Véletlenül szaladt ki a puki, akkor már erősen vécéznem kellett amúgy csak próbáltam tartogatni... :/
Nem szegyellem magam a buli miatt mert attól hogy 5-6an szórakozunk egy kicsit semmi se fog történni... Mikor a szupermarketben egymás seggében vannak az emberek...
Véletlen volt, önhibámon kívül csúszott ki a puki.
És szerintem attól még hogy befingottamot írtam, nem hiszem hogy ha pukit vagy szellentést írok akkor jobb lenne a helyzet... 😒
És ez miért jó? Vagy ennek mi köze ahhoz amit kérdeztem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!