Volt, hogy akármilyen kósza képzelgés megtörtént, csakhogy az ellenkezőjeként, a visszájára fordult?
Konkrétan egy perce ugrott be, hogy a mai borzalmas napom az elmúlt napok képzelgésének visszájára fordult változata. Nagyon igyekszem a munkámban, sokat is fejlődtem, sok segítséget kaptam, viszont ezzel sosem akartam visszaélni, így hát tolni akartam azt a bizonyos határt és egymagam helytállni, ahogy a pár évvel régebbi kolleginák könnyedén kezelik.
Szóval... hajszárításnál kissé elkalandoztam, hogy milyen lenne, ha 1-3, inkább 2-3 év múlva lennék, több tapasztalattal a hátam mögött, és lenne egy újonc, aki hasonlóan szívja meg, ahogy anno én, viszont én lennék az, aki kihúzza a kétségbeesett helyzetből, mielőtt teljesen kiakad.
Hát, a mai nap folyamán az elégedett képzelet helyett pocsék valóságot kaptam, és kimentett az egyik kollegina. Utána elvonultam bőgni a mellékhelyiségbe. Az egész napomat rossz hangulat kísérte végig.
Nekem csak annyiban hasonló a munkahely hogy egy erzelmi hullámvasut. Vannak napok mikor alazások degradálások mobbing miatt otthon sírok, máskor meg más kollegákkal olyan jó a hangulatom hogy szabályosan boldog vagyok és hálát adok a munkahelyemnek.
Borzalom szélsőséges érzelmi kavalkádokon megyek át.
Aztán a folytatás amikor boldog voltam adott kollegákkal, pár nap mulva elkezdtek kibeszélni de gúnnyal, meg ilyenek. Amikor kiderült azt hittem elájulok:(
Pont a bántalmazó kapcsolatok ilyenek, hogy egyszer fent egyszer lent. Nem egy stabil kiegyensúlyozott környezetet biztosítanak.
Nagyon erősen keresek más álladokat. Eddig semmi sikerrel. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!