Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt, hogy akármilyen kósza...

Volt, hogy akármilyen kósza képzelgés megtörtént, csakhogy az ellenkezőjeként, a visszájára fordult?

Figyelt kérdés

Konkrétan egy perce ugrott be, hogy a mai borzalmas napom az elmúlt napok képzelgésének visszájára fordult változata. Nagyon igyekszem a munkámban, sokat is fejlődtem, sok segítséget kaptam, viszont ezzel sosem akartam visszaélni, így hát tolni akartam azt a bizonyos határt és egymagam helytállni, ahogy a pár évvel régebbi kolleginák könnyedén kezelik.

Szóval... hajszárításnál kissé elkalandoztam, hogy milyen lenne, ha 1-3, inkább 2-3 év múlva lennék, több tapasztalattal a hátam mögött, és lenne egy újonc, aki hasonlóan szívja meg, ahogy anno én, viszont én lennék az, aki kihúzza a kétségbeesett helyzetből, mielőtt teljesen kiakad.

Hát, a mai nap folyamán az elégedett képzelet helyett pocsék valóságot kaptam, és kimentett az egyik kollegina. Utána elvonultam bőgni a mellékhelyiségbe. Az egész napomat rossz hangulat kísérte végig.

nov. 23. 18:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem csak annyiban hasonló a munkahely hogy egy erzelmi hullámvasut. Vannak napok mikor alazások degradálások mobbing miatt otthon sírok, máskor meg más kollegákkal olyan jó a hangulatom hogy szabályosan boldog vagyok és hálát adok a munkahelyemnek.

Borzalom szélsőséges érzelmi kavalkádokon megyek át.

Aztán a folytatás amikor boldog voltam adott kollegákkal, pár nap mulva elkezdtek kibeszélni de gúnnyal, meg ilyenek. Amikor kiderült azt hittem elájulok:(

Pont a bántalmazó kapcsolatok ilyenek, hogy egyszer fent egyszer lent. Nem egy stabil kiegyensúlyozott környezetet biztosítanak.

Nagyon erősen keresek más álladokat. Eddig semmi sikerrel. :(

nov. 23. 19:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Sajnálom, kérdező, nem lehetett könnyű. Nem tudom, mi történt, de próbálj rajta ne túl sokat aggódni, és ne is légy magaddal túl kemény. Emberek vagyunk, mind hibázunk, ezt pedig fogd fel úgy, hogy tanulni tudsz majd belőle.
nov. 23. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!