Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem zavarja az itt levőket,hog...

Nem zavarja az itt levőket,hogy akármilyen veszélyes emberrel kommunikálhatnak?

Figyelt kérdés
Csak legtöbben megjegyzéseket tesznek itt mindenkinek és közben nem is gondolnak bele,hogy akit helyre tesznek finoman szólva az egy veszélyes börtön töltelék is lehet.Nem szeretek ítélkezni mert az az Isten dolga,de ez valóban így van.Igen,a gyilkosok,rablók,bántalmazók,elnyomók és a gonoszsággal téliek is csak emberek,ők is voltak gyerekek egyszer,őket is szerette valaki,ők is Isten gyermekei de vigyázni kéne velük .Az emberek nagyon meggondolatlanul bántanak itt meg másokat szerintem ez fejetlenség.Aki ért a szoftverekhez és jó hacker az akár ki is tudja nyomozni,hogy ki küldi neki az üzeneteket,hozzászólásokat.
2022. jún. 26. 23:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar.
2022. jún. 26. 23:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"Aki ért a szoftverekhez és jó hacker az akár ki is tudja nyomozni, hogy ki küldi neki az üzeneteket, hozzászólásokat."

Dehogy tudja.

Túl sok filmet nézel.

Engem egyébként nem zavar, nincs bennem félelem semmi íránt.

2022. jún. 26. 23:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy értelmes ember ad ismeretlen emberek sértegetésére!
2022. jún. 26. 23:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Óvodás szint a sértődés!
2022. jún. 26. 23:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Akik képesek lennének lenyomozni valahogyan bárkit gyk-n keresztül és ártani nekik, azok nem gyk-n lesznek. Engem nem zavar egyébként. Nem szoktam szándékosan sértő választ adni, szóval okom se lenne félni. Egyébként meg volt már dolgom sok zűrös emberrel, illetve megválogatom kinek és mennyit adok ki a valódi énemből, szóval a valós énem nagyjából védve van, neten keresztül meg nem zavar ki mit mond. Ha valaki hozzáférne esetleg a gyk adataihoz, akkor is max a nevemet és az e-mailemet tudná meg.. Előbbivel sok ember rendelkezik, utóbbit meg csak erre az oldalra használom és még az e-mail fióknál a lakhely sem stimmel.
2022. jún. 27. 00:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar. Ki tudja, lehet, hogy te is egy többszörös gyilkos vagy. De nem zavar.
2022. jún. 27. 00:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A börtön töltelék nem veszélyes, mert börtönben van, és nem tud onnan kijönni. ^_^
2022. jún. 27. 01:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szándékosan sértő, provokáló, vagy egyéb, témábavágó megjegyzéseket sem itt, sem a valóéletben nem szokásom tenni, szóval nekem sem indokolt félnem.

Meg igazából privátot már vagy fél éve nem írtam, kommenetekbe pedig megint csak megválogatom, hogy miket is írok.

2022. jún. 27. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!