Ha akármilyen új szabályozás vagy enyhítés kerül bejelentésre, miért van állandóan háborgás?
Ha azt jelentik be, egy ideig nem lesz óvoda, iskola akkor a szülők háborognak, hova tegyék a gyereket. Ha bejelentik, hogy kinyitják ezeket az intézményeket, akkor a szülők háborognak, hogy korai nyitni, mert megfertőzik egymást az ottlévők.
Ha bezárnak a boltok az a baj, ha kinyitnak az a baj.
Ha nem lehet kimenni este az se jó, ha ki lehet menni, az se.
Stb stb...
Ez miért van??
Nevetséges már amit néhányan csinálnak neten.
Ezt hívják úgy, hogy konstruktív ellenzékiség.
Magasabb szinten akasztgatni is akarnak...
Erősen anti-fideszes vagyok, tehát nem őket védem, a megállapításom pártfüggetlen.
Nem lehet olyan politikai döntést hozni, ami mindenkinek jó. Különösen egy ilyen helyzetben, ahol konkréatan azt kell eldönteni, hogy az idős beteg nagymama haljon meg covidban, vagy a társadalom többi része a bezártság gazdasági és pszichés következményei miatt.
Itt nem lehet jó döntést hozni, és egyik párt se tudna. Persze, lehetne logikusabb és jobb rendelkezésekkel előállni, (például az hogy az esti vásárlást 6 óráról 3-ra tömörítették a 8 órási korlátozással netttó baromság volt), amikért jogos is a felháborodás, és senkinek nem volt jó döntés.
De a legtöbb, sajnos a "melyik kezembe harapjak" dilemma eldöntése...
Ezért kell mindenbe belekötni mert idegesek? Szerinem ők maguk sem tudják, hogy mi lenne a megfelelő döntés, csak az a céljuk, hogy mindenbe belekössenek.
Én is unom az egészet elhiheted.
#8: Ugye!! Ezt mondom!
Ha én egyszer a nyitás mellett vagyok, akkor 1 hónap múlva nem a zárás mellett fogok kampányolni. Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!