Mit szóltok az új bejelentésekhez? Szabad nyarunk lesz!!
Figyelt kérdés
A miniszterelnök rádióinterjúját összefoglalva a legfontosabb bejelentések:
- Szabad nyarunk lesz, a következő hónapban másfélszer annyi vakcina áll majd rendelkezésre, mint márciusban.
- Bizonyos szolgáltatásokat a nyáron csak védettségi igazolvánnyal lehet igénybe venni.
- Este 9-ig nyitva lehetnek a boltok, a részletszabályokat még tárgyalja az operatív törzs.
- Április 19-én újranyithatnak az iskolák.
Ezek szerint már nem kell sokat kibírni!!!
2021. márc. 26. 09:17
1/28 anonim válasza:
Én már nem bízok ezekben az ígéretekben, túl sokszor ejtettek át és már egy éve folyamatosan csalódok. Már egy szót se hiszek el abból, amit bármelyik féreg mond (mindkét oldalon).
2/28 anonim válasza:
El ne hidd már. Masz viselés ugyanúgy kötelező lesz mindenhol, az iskolákat sem fogják kinyitni. Ha igen, akkor kb max ennyi változás lesz. :D
4/28 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék mik lesznek a nyári szolgáltatások, amiket csak igazolvánnyal lehet igénybe venni.
2021. márc. 26. 09:23
5/28 anonim válasza:
Szerintem a világ legnagyobb baromsága visszaengedni a diakokat, lehet hogy a pedagógusok megkapják az oltást, viszont védettség meg nem lesz aktív mire visszamegyunk. A diákok ugyan úgy szét fogják fertőzni egymást, majd hazahozzuk a szüleinknek... Szerintem nem kene meg kinyitni, es ezt a nyarat sem kene "szabadda" tenni, mivel ezutan megint csak rosszabb lesz...
6/28 A kérdező kommentje:
Jaj tavaly is eltűnt nyárra a vírus. Majd ősszel folytatódik a negyedik hullámmal nyugi!
2021. márc. 26. 09:26
8/28 anonim válasza:
Ez az hogy NEKIK!7-es jól látod🤭🤭
9/28 anonim válasza:
Aztán majd bejelentik, hogy jön a negyedik hullám, mert megjelent a magyar mutáns ami az eddigieknél jóval veszélyesebb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!