Mit szóltok az új bejelentésekhez? Szabad nyarunk lesz!!
Figyelt kérdés
A miniszterelnök rádióinterjúját összefoglalva a legfontosabb bejelentések:
- Szabad nyarunk lesz, a következő hónapban másfélszer annyi vakcina áll majd rendelkezésre, mint márciusban.
- Bizonyos szolgáltatásokat a nyáron csak védettségi igazolvánnyal lehet igénybe venni.
- Este 9-ig nyitva lehetnek a boltok, a részletszabályokat még tárgyalja az operatív törzs.
- Április 19-én újranyithatnak az iskolák.
Ezek szerint már nem kell sokat kibírni!!!
2021. márc. 26. 09:17
21/28 anonim válasza:
Nemrég még az volt a duma, hogy húsvétig beoltanak mindenkit, aki regisztrált.
Én már azt se hiszem el, amit kérdeznek.
22/28 anonim válasza:
Sosem lesz ennek a kamujárványnak vége. Még 2030-ban is maszkban kell majd rohadnunk. Azt is elképesztőnek tartom, hogy egyáltalán van még olyan ember, aki ennek bedől. Gondolkozhatnának kicsit... Van, ahol több generáció él együtt. Anyuka, apuka talán maszkban szexelnek? Mikor mindketten hazavihetik a munkahelyükről, tömegközlekedésről a "vírust", és fertőzik egymást és a családtagjaikat?
23/28 anonim válasza:
22: " Anyuka, apuka talán maszkban szexelnek? "
Pláne, ha orális szexről van szó....
24/28 anonim válasza:
Engem tényleg csak azért idegesít ez, mert nincs barátnőm, és ismerkedni sem lehet. Ha lenne, pont leszarnám, ha örök életünkre bezárva kellene lenni.
25/28 A kérdező kommentje:
#22: Ne is mondj ilyet, hogy sosem lesz vége ennek. :( Már így is nagyon nyomasztó az egész.
2021. márc. 28. 14:42
26/28 anonim válasza:
Engem most ez a k**va rendelet dühít, hogy nem lehet jegyet venni a buszokon. Mi a lóf***ért most kellett bevezetni? Hónapok óta alig tettem ki a lábam a kis falunkból, és most kontrollra kell menni az sztk- ba a 15 km-re lévő városba. A faluba nem lehet sehol jegyet venni, bankszámlám, bankkártyám, és mobilnetem nincs, és mondjuk azt se tudnám hogy kellene érvényesíteni. Ha jegy nélkül szállok fel, akkor tuti hogy akkor jönnének a ki***ott ellenőrök, amilyen szerencsém van. Bár ma még sikerült elővltelben vennem egy nyeszlett jegyet, amire golyóstóllal van ráírva a dátum, és a járat indulási ideje, de ezt is alig akarta ideadni, mert azt mondja, hogy addig még menetrendváltozások lesznek. Azt mondja legfeljebb kuka, ha nem lesz ilyen járat.🙄 Hazafelé meg nem tudom mikor végzek, de azt már talán meg tudom venni a jegyirodában.
28/28 simad válasza:
Örömlányok hogy fognak dolgozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!