Azt se hidd el, amit kérdeznek, nem hogy amit mondanak.
Lehet, hogy nyárra kinyit az ország. Aztán ősszel újra bezár, akkor jön a 4. hullám. Utána meg jövő ilyenkor a 5. hullám.
2021. márc. 26. 09:50
13/28 anonim válasza:
Azt kifelejtetted, hogy a buszokon az első ajtón nem lehet fellszálni, és elkerítik a buszvezetőket. Meg persze buszjegyet se lehet venni a buszon.
2021. márc. 26. 09:55
14/28 anonim válasza:
Azért várjuk ki a végét szerintem. Ezeket az enyhítéseket és nyitásokat is a beoltottak számától teszik függővé, szóval addigra gond nélkül mondhatják azt, hogy "jajj, nem tudtunk elég embert beoltani, mégsem oldunk fel semmit".
2021. márc. 26. 09:55
15/28 anonim válasza:
Várjuk ki a végét. Annyiszor átvertek már minket, meg mondták másnap a totál ellenkezőjét, hogy már azt sem szabad elhinni, amit kérdeznek. Mindenesetre szerintem beoltatom majd magam.
2021. márc. 26. 09:59
16/28 A kérdező kommentje:
#13: Nyilván nem másoltam ki az összes új szabályt.
Pl kismamák is beolthatják magukat, négyzetméter alapon lehetnek nyitva a boltok stb.
2021. márc. 26. 10:03
17/28 anonim válasza:
Ez a vírus is maga a kamu. Azt amúgy ha nem oltatom be magam, akkor nem mehetek Balatonra vagy mi a f@sz??? Mostmár nagyon elegem van!!!!
2021. márc. 26. 10:49
18/28 anonim válasza:
Szinte minden héten mondanak valami nagyot, amit aztán megcáfolnak tettekkel. A helyedben majd csak akkor kezdenék örülni, ha a leírtak megtörténtek legalább 2 napja.
2021. márc. 26. 11:01
19/28 anonim válasza:
Én már azt se hiszem el amit kérdeznek. Ha nyitnak, az is a politikusok meg Lölőék bevételei miatt lesz. Aztán majd benyögik a 4. hullámot, és ismét bezárnak mindent. Őket kéne már bezárni 40 évre a börtönbe.
2021. márc. 26. 11:06
20/28 anonim válasza:
Ja, ma ez van, 4 nap múlva:
"Újra csatában állunk a vírussal, de mi, derék, erős, bátor kipcsak nemzedék hadi-akciótervet kieszelve, a baloldal véleményét figyelembe nem véve, megvédelek titeket kedves magyarok, hogy szembenézzünk a brüsszeli kerékkötőkkel, nektek kedves barátaim 5.000.000 adag leellenőrzött vodkát adunk ki egy zsák krumpli kíséretében, hogy bizalmat kapjunk a 2022-es szavazásotokhoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!