A Gykn a trágár beszédet miért nem törlik mind a moderátorok a bejelentésekre?
4. "Mert látszólag nincs egységes moderáció"
Szabályzatban szerintem le van írva világosan,hogy mit kell moderálni és mit nem. Ez is olyan,hogy van akik egyenlőbbek.
A felhasználótársaidtól reméled, hogy megindokoljuk, hogy a tőlünk független, számunkra ismeretlen, éppen adott jelentéssel foglalkozó moderátor miért nem teszi azt, amit te - a megítélésedre és a szabályértelmezésedre alapozva - elvársz tőle?
Akik megpróbáltak tippelni, azok tippjeit nem fogadod el.
Milyen okból milyen céllal kérdezted a felhasználótársaidtól?
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy képzavar van a kérdésedben. A Gy.k.-n a trágár beszéd nem jelenthető és nem törölhető; nem is halljuk. Nem a trágár beszédre, hanem a trágár írásra gondolhattál.)
4-nek szerintem is PONTOSAN így van, hogy saját kedvük szerint törölgetnek, és rendszeresen full szabályos válaszok (vagy kérdések) áldozatul esnek!
Engem nem rég le is tiltottak, épp a tényfeltárásom miatt mert ki merészeltem írni, hogy nincs itt szólásszabadság...
Nem csodálkoznék ha megint kapnám a BAN-t vagy minimum a választörlést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!