Szerintetek sem trágár, kötözködő ez a hozzászólás?
"neked az Istenben való hit csak agyfszt adott"
Hiába jeleztem a moderátoroknak nem törölték.
Ha valami ordas nagy hülyeséget írtál, szabadon megmondhatja rá bárki hogy hülyeség. Agyfaszt kap = megőrül, ehhez mérhető dolgokat tesz vagy mond. Attól hogy egy káromkodó szó van benne, nem káromkodás. A kérdésed ebben a formában részrehajló mert nem mutatja meg hogy milyen dologra érkezett a reakció, csak kiragadja a környezetből az 1 darab mondatot amibe bele lehet kötni.
"Magyarország Alaptörvénye, IX. cikk:
(1) Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához."
Attól hogy egy trágár szórészletet tartalmaz még a jelentése nem lesz káromkodás (lásd angolban a "fuck off" esetét, el sem ismerik trágárnak pedig benne van a baszás szava.
Vagy nálunk a "kur-va" szó jelzőként való beépülése, attól hogy a prostituáltakat illetik a szóval, egyben fokmérő is lehet vagy egyéb más jelentése.
Az oldalon való jelentés pedig nem panaszláda hogy bármit bejelents mert az neked nem tetszik.
mindegy
(eggyel több jel, hogy itt az ideje abbahagyom a gyakorizást)
Agyament világ!
Amikor egy ateistát-amiképpen gyalázta az Istenben hívőket,és Istent-"istentelennek"minősítettem,kitörölték az egész kérdésem,válaszokkal együtt.
A fenti káromlást pedig jelentésem ellenére sem törölték.
Boldog vagyok,hogy nem kell egy ilyen istentelen országban élnem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!