Fiúk (24 körül)! Ha egy lánynak sok vicces mémet és fb/insta videót küldtök, de az ő "hogy vagy" vagy akármilyen, kommunikációt kezdeményező kérdésére nem reagáltok, annak mi az oka, célja?
Szóval minden kontakt a lánynak küldött mémekből áll. Beszélgetés nem bontakozik ki, válasz híján. Ha a lány reagál egy memere, arra a fiú nem, de ennek ellenére naponta/kétnaponta küldözgeti őket, hol többet, hol kevesebbet.
Talán fontos infó lehet, hogy korábban alakult valami köztünk, de nem lett belőle semmi.
Mi állhat az ilyen viselkedés mögött?
passz, nálunk annyi áll hasonló felállásban a dolog mögött, hogy valami alakult, de sosem alakult ki, többek között azért, mert nem bírom azokat az embereket, akiknek az érdeklődési köre maximum két témára terjed ki.
ő szorgalmasan küldözgeti a szép autókat és kedves kisállatokat, én néha nyomok rá egy reakciót, szökőévente egyszer összefutunk a szülővárosunkban. szerintem ő nem tudja elengedni teljesen a dolgot, nekem meg nincs szívem elküldeni végleg mert amúgy olyan kis aranyos, csak borzasztóan sekély. (mindketőnknek voltak és vannak azóta partnereink, és ezt mindkét fél tudja is amásikról)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!