Hova pisilnétek, ha nem tudnátok kimenni vécére? Bővebben lent.
Olvastam egy sztorit, hogy osztálykiránduláson nem lehetett kimenni éjszaka vécére, a tanár bezárta az ajtót. A fiúnak viszont nagyon kellett pisilnie, és a végén a bepisilt a földre.
Szerintetek hova lenne érdemesebb ilyen helyzetben vizelni? Az ágyba, vödörbe? Mi az, amit kevésbé vesznek észre a szobatársak?
Mivel a szobatársak ott vannak és tudják hogy nagyon kell pisilned, sejthetik azt is, hogy reggelig nem bírod ki és nem hinném, hogy az lenne a legnagyobb gondod hogy hova csorgatsz.
Engem az jobban érdekelbe, hogy nekkora botrányt csináltak utána, amikor a szülők fülébe jutott, hogy egy tanár ilyet csinált.
#1 a szobatársak alszanak.
Arra én is kíváncsi lennék... bár nem biztos, hogy a szülők fülébe jutott, ha szégyellős a fiú.
#2-3 a csorgatás mennyire hangos?
Ilyet a mi osztálykirándulásunkon csak addig csinált a tanár, amíg az egyik szobában, a becsempészett piától úgy be nem nyomott egy osztálytárs csaj, hogy körbeokádta magát és még meg is forgott benne párszor. Azt a szagot azon a 15 m2-en... 3 másik ember inhalálta. A mosdatása közben egy életre megtanulta a tanár, hogy nem zárunk be szobaajtót éjszakára diákokra.
A kérdésre válaszolva, vissza tudom tartani, ha kell egész nap. Az már más kérdés, hogy aludni nem bírok miatta.
Na erre kis kíváncsi lennék, ez milyen tanár lehet.
Van egy tippem, ha csak a fiúkkal babrál ki.
Valami idősődő nyanya, akit kidobott a férje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!