Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hova pisilnétek, ha nem...

Hova pisilnétek, ha nem tudnátok kimenni vécére? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Olvastam egy sztorit, hogy osztálykiránduláson nem lehetett kimenni éjszaka vécére, a tanár bezárta az ajtót. A fiúnak viszont nagyon kellett pisilnie, és a végén a bepisilt a földre.

Szerintetek hova lenne érdemesebb ilyen helyzetben vizelni? Az ágyba, vödörbe? Mi az, amit kevésbé vesznek észre a szobatársak?

nov. 23. 23:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%

Mivel a szobatársak ott vannak és tudják hogy nagyon kell pisilned, sejthetik azt is, hogy reggelig nem bírod ki és nem hinném, hogy az lenne a legnagyobb gondod hogy hova csorgatsz.

Engem az jobban érdekelbe, hogy nekkora botrányt csináltak utána, amikor a szülők fülébe jutott, hogy egy tanár ilyet csinált.

nov. 23. 23:17
 2/15 anonim ***** válasza:
29%
En otthon ures flakonba szoktam, lusta vagyok kitamolyogni a klozetra... nagymamamnal meg a szobanovenyre hugyozok. :)
nov. 23. 23:18
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
Műanyag flakon, befőttesüveg pl.
nov. 23. 23:19
 4/15 A kérdező kommentje:

#1 a szobatársak alszanak.

Arra én is kíváncsi lennék... bár nem biztos, hogy a szülők fülébe jutott, ha szégyellős a fiú.

#2-3 a csorgatás mennyire hangos?

nov. 23. 23:24
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Zacskóba vagy valami rongyra. Az utóbbi elnyeli a vizet és csendes is és kényelmesebb is számomra. :D
nov. 23. 23:29
 6/15 anonim ***** válasza:
77%
Én kipisilnék az aplakon. De legrosszabb terv is a palackba. Amúgy meg nyilván telefon haza a szülőnek, az visszatelefon a tanárnak, és rögtön lett volna wc lehetőség.
nov. 23. 23:40
 7/15 anonim ***** válasza:
28%
ablakon*
nov. 23. 23:41
 8/15 anonim ***** válasza:
78%

Ilyet a mi osztálykirándulásunkon csak addig csinált a tanár, amíg az egyik szobában, a becsempészett piától úgy be nem nyomott egy osztálytárs csaj, hogy körbeokádta magát és még meg is forgott benne párszor. Azt a szagot azon a 15 m2-en... 3 másik ember inhalálta. A mosdatása közben egy életre megtanulta a tanár, hogy nem zárunk be szobaajtót éjszakára diákokra.

A kérdésre válaszolva, vissza tudom tartani, ha kell egész nap. Az már más kérdés, hogy aludni nem bírok miatta.

nov. 24. 00:52
 9/15 anonim ***** válasza:
39%

Na erre kis kíváncsi lennék, ez milyen tanár lehet.

Van egy tippem, ha csak a fiúkkal babrál ki.

Valami idősődő nyanya, akit kidobott a férje.

nov. 24. 06:19
 10/15 anonim ***** válasza:
69%
Kimásznék az ablakon.Aztán odavizelnék a smasszer mentalitású tanár szobájának az ajtaja elé.
nov. 24. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!