Lányok! Ha újra bevezetnének női piszoárokat a nyilvános wc-kben, pisilnétek ott állva?
Minden nap egy kerdes, nonek adva ki magad, mindenfele hulye sztorik a guggolassal.
Nem. Minek? Miert?
Hát nem nagyon van erre igényem.
Tudom hogy van tölcsér hozzá, meg ilyenek, de őszintén meg van a magam módszere, teljesen megvagyok vele, köszönöm.
"A noi holyag ugy urul ki jobban, ha ul valaki. "
Akkor az 1-2 éves kislány babák, akik már tudnak járni, de még pelenkások miért állva pisilnek?
A németeknél kezd megjelenni a női piszoárok, csak még nagyon új a téma.
A neve: miszoár.
Nem értem miért lenne ez nekem jó.
Egyébként elméleti szinten azóta nagy különbség, hogy 90%ban nadrágot hordunk, és nekünk nem olyan egyszerű előkapni, mint a férfiaknak. Ha a combomon van a nadrág, hogy nyitom szét annyira a lábaimat, hogy jó legyen. Ha lejjebb engedem, miért lenne egyszerűbb ez, mint egy hagyományos wc? És miért lenne rendben mutogatni a fenekemet (meg mindenemet) pisilés közben a vadidegeneknek?
A tölcsérnek még látom létjogosultságát, bár én személy szerint azt sem szeretném használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!