Ha nyilvános helyeken dudorászok magamban, azt észreveszik az emberek?
Pl. boltban, utcán, járműveken, stb
Van ahol az alapzaj miatt, szerintem tuti nem feltűnő, de a bolt elgondolkodtató.
Ha ilyet észlelsz, akkor mit gondolsz az illetőről?
Találkoztam olyannal is, aki vásárlás közben fütyörészett. Nekem tetszett, ráadásul nagyon jól csinálta jó volt hallgatni.
Azt gondolom, hogy jó kedve van és eszébe jutottak dallamok:)
Én is szoktam nyilvános helyen dúdolni, dallamot dünnyögni, vagy "csendesen fütyülni"-amikor nem klasszikus, magas hangszínnel fütyülsz, hanem inkább hasonlít dallamos levegőkifújásra.
Végiggondolva, valószínűleg azért teszem, mert szorongok vásárlás közben, és így oldom a feszültséget.
De jó, eddig meg voltam róla győződve, hogy ezt senki nem veszi észre rajtam 😃
Általában, ha már olyan közelségben van az illető, hogy úgy gondolom hallhatja, akkor abbahagyom, de nem feltétlenül veszek észre rögtön mindenkit 😃
Hogy miért csinálom, nem tudom. Itthon is csinálom, kb állandóan. Mindig jár a fejemben valami melódia.
Észrevehető, de tényleg nem mindenhol.
Arra gondolok, hogy milyen laza és jól érzi magát, vagy hogy bolond. De azért ez szokott látszani, hogy a kettő közül melyik :D
Akkor ezentúl nem rejtegetem 😃
Viszont én viszonylag ritkán látok ilyet, ahhoz képest én mennyit csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!