Miért van az, hogy az emberek már eme kultúrált, és haladó világban is képesek orrfacsaró bűzzel megjelenni nyilvános helyeken?
Egészségügyi problémát szerintem minden 2-3. villamoson utazó embernél elengedhetjük bár előfordulhat, de szerintem ez hasonló, mint amikor valaki a pajzsmirigye miatt nyilatkozik arról, hogy nem tud fogyni.
Szegénység is erős érv lehetne, de egy szappan, és minimális folyóvíz napi használata nem hiszem, hogy egy vagyon főleg nem egy nagy városban ahol én élek. Nem Borsod legkisebb legszegényebb falujában.
A higénia a dolgot inkább megértem, de az ember ha nem higénikus magával, akkor ne mások rovására kavarja fel reggel a gyomrát.
Csak a technológia haladó, az emberek semmit se változtak a középkorhoz képest. Ugynaúgy van butaság, ármánykodás, háború egy darab földért, stb, csak komolyabb eszközökkel, és nagyobb tételben.
Az emberek egy része pl még most is úgy gondolja, hogy a Nap kering a Föld körül, és hasonló finomságok.
+ amit az 1. írt.
Sehol nem írtam, hogy mindenkinek egészségügyi problémája lenne. Különböző lehetőségeket soroltam fel, és Te szándékosan félremagyarázod.
És de, valakinek drága ez is, de egyébként ismertem olyat, aki büszke volt arra, hogy csak szappannal mosakszik, és nem volt különösebben kellemes a testszaga.
A harmadik pont meg tök irreleváns: magyarázatot kértél, adtam. Most ne kezdj el velem vitatkozni arról, hogy mit csináljanak ezek az emberek.
Szerintem van olyan, hogy valaki nem érzi magán, nem csak rossz szagoknál, de jóknál is. Én is megérzem magamon, ha büdös vagyok, mert általában nem vagyok büdös. Ha konstans húgyszagom lenne, megszokná az orrom.
Itt van mellettem az asztalon egy citromfűs illatosító, aminek nem érzem most az illatát, de mikor elmegyek zuhanyozni és visszasétálok a szobába, megcsap az illata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!