Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy az emberek...

Miért van az, hogy az emberek már eme kultúrált, és haladó világban is képesek orrfacsaró bűzzel megjelenni nyilvános helyeken?

Figyelt kérdés
Persze-persze értem én, hogy vannak olyan nyári napok, mikor az ember úgy érzi magát, mint aki két kancsó vízzel leöntöttek, és ez napvégére megérződik. De nagyon sokszor szimplán az igénytelenség szagát érzem nyilvános helyeken. Sokan ennyire nincsenek igénnyel magukra?

2023. márc. 28. 11:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Tudom, miről beszélsz és én sem értem. Anno ismerkedtem egy sráccal, végül nem lett belőle semmi, mert még nem volt túl az exén. Nemrég találkoztunk és konkrétan megütköztem azon, mekkora egy tróger lett néhány év alatt. Ő is messziről bűzlött, pedig régen egyáltalán nem volt ilyen. Régen tetszett, most meg kb csak szánalmat éreztem. Igénytelenül néz ki, igénytelen a szaga, szabályosan undort és szánalmat éreztem abban a fél órában, amíg beszélgettem vele, pedig sokat gondoltam is rá korábban, amíg nem beszéltünk.

Azt hiszem, segített kiverni a fejemből végleg 😂

2023. márc. 28. 13:39
 12/22 anonim ***** válasza:
52%
13 éve Orbán van, sokaknak enni sincs pénze mindennap, nem hogy fürödni...
2023. márc. 28. 13:42
 13/22 A kérdező kommentje:
#9 A húgyszagon kicsit felnevettem, de igen ez teljesen így van parfüm téren is.
2023. márc. 28. 13:57
 14/22 A kérdező kommentje:
#10 Az okés, de az édes kevés, ha izzadékony az ember :D ez nem ezen múlik. Nem csak a zuhanyzás a higéniai feltétele annak, hogy ne legyen büdös az ember. Fogat sem csak azért mosok, mert "kell".
2023. márc. 28. 13:58
 15/22 A kérdező kommentje:
#11 Na akkor úgy látszik jó, hogy nem lett belőle semmi neked :D igen azért szerintem legyen bármilyen sz*r az embernek higénialiag nem szabad elhagynia magát.
2023. márc. 28. 13:59
 16/22 A kérdező kommentje:
#12 Jó-jó értem, hogy a napi Orbánozás, és ha belerúgok az ágyba akkor is ő dögöljön meg című történet itt is megtörtént. De könyörgöm nehogy már a politika befolyásolja azt, hogy egy pár száz forintos dezodort tudjon alkalmazni az ember. Akinek ennyire sincs pénze az szerintem már éhenhalt régen.
2023. márc. 28. 14:00
 17/22 anonim ***** válasza:
Sokan azt sem tudják, mi a különbség a dezodor és a parfüm közt. Van, aki parfümöket fújogat a hónaljára, a dezodort meg mindenhova fújja, csak a hónaljára nem. Dezodor, konkrétan a szó azt jelenti, hogy szagtalanító, de nekik az felesleges.
2023. márc. 28. 14:04
 18/22 anonim ***** válasza:

"Az okés, de az édes kevés, ha izzadékony az ember :D ez nem ezen múlik. Nem csak a zuhanyzás a higéniai feltétele annak, hogy ne legyen büdös az ember. "

Leszarom. Nem fogok a kedvedért kétóránként tusolni meg mindenféle szir-szar vegyianyagot magamra fújni. Aztán meg megy a csodálkozás, hogy allergiák és bőrbetegségek két lábon járó kollekciója lassan már mindenki.

Valami nagyon eltorzult a modern ember gondolkodásában, ha napi szinten tusoló emberektől is rosszul van.

"Fogat sem csak azért mosok, mert "kell"."

Hanem még miért? Te talán nem a szájhigiéniád biztosítása céljából csinálod?

2023. márc. 28. 14:42
 19/22 A kérdező kommentje:
#17 Az a szomorú, hogy ez a valóság :D
2023. márc. 28. 15:05
 20/22 A kérdező kommentje:
#18 Nem az én kedvemért kizárólag, hanem azért hogy ne egy bűzfelhőt húzzon maga után az ember, és ne olyan véleménnyel legyenek róla a kollegái, hogy nem tudnak meg lenni mellette. Hozzáteszem az igénytelenség, és a hiányos tisztálkodás több bőrproblémát okoz, mint egy bevizsgált akár natúr kozmetikum, mert ugyebár nem muszáj a "vegyianyagokkal" teli opciót választani. Viszonylag olcsón lehet venni mentes dolgokat is, amit nem hiszem el hogy egy átlag dolgozó ember pénztárcáját megterhelné egy dezodor is sokáig kitart. Igen a fogmosást nagyrészt, azért csináljuk, hogy ne legyen a fogunk fogköves, lyukas, ne kelljen győkérkezelni és egyebek amellett, hogy ne legyen büdös a szánk természetesen ez szerintem evidens.
2023. márc. 28. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!